Суп рамен з морепродуктів
Суп рамен з морепродуктів – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе і близьких яскравими стравами різних країн, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну ідею. З покроковим рецептом вийде навіть у новачків.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Локшина рамен – 400 гр.
- Креветки тигрові – 500 гр.
- Перець болгарський червоний – 1 шт.
- Перець болгарський жовтий – 1 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Корінь імбиру – 10 гр.
- Насіння кунжуту – 2 ст. л.
- Соус соєвий – 1,5 ст. л.
- Соус устричний – 1,5 ст. л.
- Масло кунжутне темне – за смаком.
- Масло часникове – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кінза – для прикраси.
- Вода – 150 мл
Процес приготування:
Крок 1. Тигрові креветки відварюємо до повної готовності, охолодити їх і очищаємо, збризкуємо часниковим маслом, солимо і перчимо.
Крок 2. Відварюємо локшину до повної готовності так, як це написано в інструкції. Після відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді.
Крок 3. Очищаємо і промиваємо овочі за списком.
Крок 4. Тонкою соломкою розбираємо болгарські перці, півкільцями – цибулю. Подрібнюємо зелень, перець чилі і корінь імбиру.
Крок 5. У маслі обсмажуємо овочі разом з креветками дві хвилини. Сюди ж додаємо 150 мл води, кунжутне масло, устричний і соєвий соус.
Крок 6. Доводимо вміст до кипіння, доповнюємо кунжутом, кінзою і локшиною, і перемішуємо.
Крок 7. Оригінальний рамен з морепродуктів готовий! Подавайте до столу, доповнивши ароматною кінзою.