Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з яловичиною

Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і незабутнім смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекусу або повноцінного обіду. Для приготування насиченого частування з додаванням яловичини скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Локшина яєчна – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кунжут білий – 2 ст. л.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Масло вершкове – 15 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиту яловичину нарізаємо тонкою соломкою.

Крок 2. Опускаємо м’ясо в киплячу воду і відварюємо його близько 40 хвилин.

Крок 3. Очищаємо часник і подрібнюємо його будь-яким зручним способом.

Крок 4. Промиваємо огірок і ріжемо його дрібною соломкою.

Крок 5. Відварюємо курячі яйця до готовності, даємо їм охолонути.

Крок 6. Розжарюємо сковороду і обсмажуємо пару хвилин на ній білий кунжут.

Крок 7. Доповнюємо продукт вершковим маслом і подрібненим часником.

Крок 8. Обсмажуємо пару хвилин, регулярно помішуючи.

Крок 9. Викладаємо до кунжуту огірки. Перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.

Крок 10. Відварну яловичину також відправляємо в сковороду. Залишився бульйон проціджуємо.

Крок 11. Вливаємо в зажарку соєвий соус. Готуємо під кришкою 7 хвилин.

Крок 12. В цей час промиваємо під водою зелень. Корінці зелені пізніше відправимо в бульйон.

Крок 13. Листя зелені дрібно нарізаємо.

Крок 14. Бульйон знову доводимо до кипіння. Викладаємо в нього обсмажені продукти.

Крок 15. Викладаємо в суп корінці зелені. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.

Крок 16. Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності.

Крок 17. Охолоджені яйця очищаємо і ріжемо на половинки.

Крок 18. Ситний і наваристий рамен з яловичиною готовий. Подавайте до столу разом з локшиною і яйцем!