Рамен з яловичиною
Рамен з яловичиною виходить неймовірно ситним, ароматним і незабутнім смаком. Відмінне рішення для вашого ситного перекусу або повноцінного обіду. Для приготування насиченого частування з додаванням яловичини скористайтеся перевіреним рецептом з нашої збірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 200 гр.
- Локшина яєчна – 100 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Кунжут білий – 2 ст. л.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- соєвий Соус – 100 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Масло вершкове – 15 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиту яловичину нарізаємо тонкою соломкою.
Крок 2. Опускаємо м’ясо в киплячу воду і відварюємо його близько 40 хвилин.
Крок 3. Очищаємо часник і подрібнюємо його будь-яким зручним способом.
Крок 4. Промиваємо огірок і ріжемо його дрібною соломкою.
Крок 5. Відварюємо курячі яйця до готовності, даємо їм охолонути.
Крок 6. Розжарюємо сковороду і обсмажуємо пару хвилин на ній білий кунжут.
Крок 7. Доповнюємо продукт вершковим маслом і подрібненим часником.
Крок 8. Обсмажуємо пару хвилин, регулярно помішуючи.
Крок 9. Викладаємо до кунжуту огірки. Перемішуємо і тушкуємо ще три хвилини.
Крок 10. Відварну яловичину також відправляємо в сковороду. Залишився бульйон проціджуємо.
Крок 11. Вливаємо в зажарку соєвий соус. Готуємо під кришкою 7 хвилин.
Крок 12. В цей час промиваємо під водою зелень. Корінці зелені пізніше відправимо в бульйон.
Крок 13. Листя зелені дрібно нарізаємо.
Крок 14. Бульйон знову доводимо до кипіння. Викладаємо в нього обсмажені продукти.
Крок 15. Викладаємо в суп корінці зелені. Варимо 5 хвилин і вимикаємо плиту.
Крок 16. Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності.
Крок 17. Охолоджені яйця очищаємо і ріжемо на половинки.
Крок 18. Ситний і наваристий рамен з яловичиною готовий. Подавайте до столу разом з локшиною і яйцем!