Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з качкою

Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва стане яскравим перекусом або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Локшина удон – 200 гр.
  • Качка (варена) – 1 шт.
  • Вода – 1,2 л
  • Соус соєвий – 60 мл
  • устричний Соус – 80 мл
  • Петрушка – 40 гр.
  • Кінза – 40 гр.
  • Кріп – 40 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 20 гр.
  • Моркву – 12 гр.
  • Цибуля зелена – 4 пера.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Перець чорний горошок – 8 шт.
  • Бадьян – 8 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Качку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після даємо їй охолонути і відокремлюємо м’ясо від кісточок.

Крок 2. Відварюємо локшину удон до готовності, як це зазначено на упаковці. Відкидаємо на друшляк.

Крок 3. Підготуємо бульйон. У воду додаємо два види соусу, бадьян, горошини перцю і зелень. Кип’ятимо і проціджуємо.

Крок 4. У бульйон кладемо шматочки качки і нарізану соломкою моркву. Знову кип’ятимо.

Крок 5. Доповнюємо заготівлю зеленою цибулею, ріпчастою і перцем чилі.

Крок 6. Проварюємо блюдо пару хвилин і вимикаємо плиту.

Крок 7. Насичений рамен з качкою готовий. Подавайте до столу, доповнивши локшиною!