Рамен з качкою
Рамен з качкою – це дуже смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва стане яскравим перекусом або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Локшина удон – 200 гр.
- Качка (варена) – 1 шт.
- Вода – 1,2 л
- Соус соєвий – 60 мл
- устричний Соус – 80 мл
- Петрушка – 40 гр.
- Кінза – 40 гр.
- Кріп – 40 гр.
- Цибуля ріпчаста – 20 гр.
- Моркву – 12 гр.
- Цибуля зелена – 4 пера.
- Перець чилі – 1 шт.
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Бадьян – 8 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Качку відварюємо в підсоленій воді до готовності. Після даємо їй охолонути і відокремлюємо м’ясо від кісточок.
Крок 2. Відварюємо локшину удон до готовності, як це зазначено на упаковці. Відкидаємо на друшляк.
Крок 3. Підготуємо бульйон. У воду додаємо два види соусу, бадьян, горошини перцю і зелень. Кип’ятимо і проціджуємо.
Крок 4. У бульйон кладемо шматочки качки і нарізану соломкою моркву. Знову кип’ятимо.
Крок 5. Доповнюємо заготівлю зеленою цибулею, ріпчастою і перцем чилі.
Крок 6. Проварюємо блюдо пару хвилин і вимикаємо плиту.
Крок 7. Насичений рамен з качкою готовий. Подавайте до столу, доповнивши локшиною!