Рамен з куркою
Рамен з куркою – дуже ніжна і ароматна варіація знаменитого страви азіатської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити меню і здивувати близьких, то обов’язково запам’ятайте нашу перевірену кулінарну ідею. Байдужих до такого аппетитному супу не залишиться. Перевірте!
Час готування – 5 годин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- супова Курка – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Локшина рамен – 400 гр.
- Паростки сої/квасолі – 200 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Яйце – 6 шт.
- Паста місо – 2 ст. л.
- соєвий Соус – 100 мл
- Вино біле – 50 мл
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заливаємо курку водою. Доводимо вміст до кипіння і доповнюємо сіллю, шматочками моркви і цибулі. Варимо на тихому вогні 4 години. Після бульйон проціджуємо, а куряче м’ясо відокремлюємо від кістки.
Крок 2. Відварюємо курячі яйця, після остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.
Крок 3. У зручному герметичному пакеті перемішуємо соєвий соус біле вино і цукор. У цю суміш кладемо курячі яйця. Маринуємо їх 3-4 години.
Крок 4. Від процідженого бульйону відокремлюємо 1,2 літра. Розмішуємо в рідині пасту місо, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.
Крок 5. Окремо відварюємо локшину в підсоленій воді, після відкидаємо на друшляк.
Крок 6. В глибокі тарілки викладаємо куряче м’ясо, цибулю, соєві паростки, локшину. Заливаємо заготовки киплячим бульйоном, доповнюємо половинками яєць.
Крок 7. Апетитний і яскравий рамен з куркою готовий. Можна подавати до столу і пригощатися!