Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою

Рамен з куркою – дуже ніжна і ароматна варіація знаменитого страви азіатської кухні. Якщо ви хочете урізноманітнити меню і здивувати близьких, то обов’язково запам’ятайте нашу перевірену кулінарну ідею. Байдужих до такого аппетитному супу не залишиться. Перевірте!

Час готування – 5 годин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • супова Курка – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Локшина рамен – 400 гр.
  • Паростки сої/квасолі – 200 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Яйце – 6 шт.
  • Паста місо – 2 ст. л.
  • соєвий Соус – 100 мл
  • Вино біле – 50 мл
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заливаємо курку водою. Доводимо вміст до кипіння і доповнюємо сіллю, шматочками моркви і цибулі. Варимо на тихому вогні 4 години. Після бульйон проціджуємо, а куряче м’ясо відокремлюємо від кістки.

Крок 2. Відварюємо курячі яйця, після остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.

Крок 3. У зручному герметичному пакеті перемішуємо соєвий соус біле вино і цукор. У цю суміш кладемо курячі яйця. Маринуємо їх 3-4 години.

Крок 4. Від процідженого бульйону відокремлюємо 1,2 літра. Розмішуємо в рідині пасту місо, ставимо на плиту і доводимо до кипіння.

Крок 5. Окремо відварюємо локшину в підсоленій воді, після відкидаємо на друшляк.

Крок 6. В глибокі тарілки викладаємо куряче м’ясо, цибулю, соєві паростки, локшину. Заливаємо заготовки киплячим бульйоном, доповнюємо половинками яєць.

Крок 7. Апетитний і яскравий рамен з куркою готовий. Можна подавати до столу і пригощатися!