Рамен з яєчною локшиною
Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитною, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви азіатськими мотивами, то обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреного рецепту. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекусу.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Локшина яєчна – 200 гр.
- Свинина/курка – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Масло кунжутне – 1 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Корінь імбиру – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Крок 1. Свинину нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо її в воді.
Крок 2. Очищаємо цибулю і розрізаємо її на середні шматочки. Викладаємо в бульйон.
Крок 3. Варимо бульйон близько години. Після м’ясо виймаємо, а бульйон проціджують. Відправляємо В бульйон кунжутне масло, сіль і перець.
Крок 4. В рослинному маслі обсмажуємо подрібнений пластинами часник і імбир. Додаємо сюди шматки свинини, соєвий соус і цукор. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
Крок 5. Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності. Робимо це так, як зазначено на упаковці.
Крок 6. Варимо До готовності курячі яйця, після остуджуємо їх, очищаємо і ділимо на половинки.
Крок 7. Викладаємо в тарілку локшину, м’ясо, бульйон, яйця і цибулю. Ароматний і ситний рамен з яєчною локшиною готовий. Подавайте до столу!