Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з яєчною локшиною

Рамен з яєчною локшиною виходить неймовірно апетитною, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви азіатськими мотивами, то обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреного рецепту. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекусу.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Локшина яєчна – 200 гр.
  • Свинина/курка – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Корінь імбиру – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Крок 1. Свинину нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо її в воді.

Крок 2. Очищаємо цибулю і розрізаємо її на середні шматочки. Викладаємо в бульйон.

Крок 3. Варимо бульйон близько години. Після м’ясо виймаємо, а бульйон проціджують. Відправляємо В бульйон кунжутне масло, сіль і перець.

Крок 4. В рослинному маслі обсмажуємо подрібнений пластинами часник і імбир. Додаємо сюди шматки свинини, соєвий соус і цукор. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.

Крок 5. Окремо відварюємо яєчну локшину до готовності. Робимо це так, як зазначено на упаковці.

Крок 6. Варимо До готовності курячі яйця, після остуджуємо їх, очищаємо і ділимо на половинки.

Крок 7. Викладаємо в тарілку локшину, м’ясо, бульйон, яйця і цибулю. Ароматний і ситний рамен з яєчною локшиною готовий. Подавайте до столу!