Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен з куркою і грибами

Рамен з куркою і грибами виходить неймовірно насиченим, ароматним і ситним. Якщо ви любите страви яскравою азіатської кухні, то обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреного рецепту. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекусу.

Час приготування: 1 годину 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 200 гр.
  • Локшина яєчна – 400 гр.
  • Гриби печериці – 4 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Паростки квасолі золотистої – 60 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Цибуля-порей – за смаком.
  • Паста чилі – 1 ст. л.
  • Бульйон курячий – 1 л
  • Місо-паста – 1 ст. л.
  • Імбир – 3 скибочки.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Міцний курячий бульйон з’єднуємо в каструлі з місо-пастою, імбиром і часником. Нагріваємо, варимо близько 10 хвилин. Сильно кип’ятити не потрібно.

Крок 2. Курячі яйця відварюємо до готовності, після їх остуджуємо, очищаємо і ріжемо на половинки.

Крок 3. Відварюємо яєчну локшину по інструкції, відкидаємо на друшляк.

Крок 4. Подрібнюємо два види цибулі. Ріжемо Тонкими скибочками відварне куряче філе і обсмажені гриби.

Крок 5. По глибоких тарілках розкладаємо локшину, курку, гриби, зелень і яйця.

Крок 6. Заливаємо продукти гарячим бульйоном. Можна додати пасту чилі, посолити за смаком.

Крок 7. Прикрашайте страву зеленню і подавайте до столу. Апетитний рамен з грибами і куркою готовий!