Рамен з куркою і грибами
Рамен з куркою і грибами виходить неймовірно насиченим, ароматним і ситним. Якщо ви любите страви яскравою азіатської кухні, то обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреного рецепту. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекусу.
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 200 гр.
- Локшина яєчна – 400 гр.
- Гриби печериці – 4 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Паростки квасолі золотистої – 60 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Цибуля-порей – за смаком.
- Паста чилі – 1 ст. л.
- Бульйон курячий – 1 л
- Місо-паста – 1 ст. л.
- Імбир – 3 скибочки.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Міцний курячий бульйон з’єднуємо в каструлі з місо-пастою, імбиром і часником. Нагріваємо, варимо близько 10 хвилин. Сильно кип’ятити не потрібно.
Крок 2. Курячі яйця відварюємо до готовності, після їх остуджуємо, очищаємо і ріжемо на половинки.
Крок 3. Відварюємо яєчну локшину по інструкції, відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Подрібнюємо два види цибулі. Ріжемо Тонкими скибочками відварне куряче філе і обсмажені гриби.
Крок 5. По глибоких тарілках розкладаємо локшину, курку, гриби, зелень і яйця.
Крок 6. Заливаємо продукти гарячим бульйоном. Можна додати пасту чилі, посолити за смаком.
Крок 7. Прикрашайте страву зеленню і подавайте до столу. Апетитний рамен з грибами і куркою готовий!