Панкейкі класичні – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Панкейкі – це класичні американські млинці. Вони менше за розміром, ніж звичайні млинці і пишніших. Готуються панкейкі практично без масла. Для вашого ідеального сніданку ми підібрали 10 відмінних рецептів панкейків.

Класичні панкейкі на молоці в домашніх умовах

Панкейкі – це щось середнє між звичними нам млинцями і оладками. Щоб панкейкі вийшли пишними і рум’яними, смажити їх потрібно на сухій сковороді з антипригарним покриттям.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Борошно 280 гр.
  • Молоко коров’яче 300 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 3 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Щоб приготувати панкейкі за класичним рецептом, збийте в мисці яйця з сіллю, цукром і ванільним цукром.
  2. Молоко підігрійте, але не кип’ятіть. Додайте його в пишну яєчну масу, перемішайте.
  3. Далі частинами всипте просіяне борошно і замісіть тісто. Разом з борошном всипайте розпушувач.
  4. Ваше тісто має бути по консистенції як згущене молоко.
  5. Розігрійте сковороду і зменшіть вогонь до середнього. Сковорода повинна бути з антипригарним покриттям. Викладайте тісто на сковороду і формуйте круглі млинці. Панкейкі готуються досить повільно, вони повинні добре пропектися. Перевертайте панкейкі. коли рідка сторона покриється пухирцями
  6. Смажте їх з обох боків до красивого рум’яного кольору.
  7. Подавати панкейкі можна з будь-якими добавками за вашим смаком.

Приємного апетиту!