Пиріг з мандаринами – 10 простих і смачних рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг з мандаринами — це чудове ласощі для ласунів і любителів цитрусових. У цій добірці кожен знайде свій варіант частування. Я рекомендую спробувати все. Складнощів з приготуванням виникнути не повинно. Пироги виходять неймовірно апетитними і підходять для будь-яких випадків. Користуйтеся, готуйте із задоволенням і насолоджуйтеся з улюбленими напоями!

Заливний пиріг з мандаринами в духовці

Заливний пиріг з мандаринами в духовці готується максимально просто. Частування володіє яскравим ароматом. Відмінний варіант частування для непроханих гостей. Мандарини вибирайте соковиті і без кісточок. Вибирайте кисло-солодкі сорти. В ансамблі з ніжним бісквітом фрукти поєднуються ідеально.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Борошно пшеничне 200 гр.
  • Масло вершкове 30 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Мандарин 3 шт.
  • Розпушувач 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Відміряємо інгредієнти у відповідності з рецептурою.
  2. Розбиваємо яйця в об’ємну миску.
  3. Насипаємо цукровий пісок і розмішуємо до повного розчинення кристалів.
  4. Вводимо борошно і ретельно вимішуємо міксером. Для впевненості допускається додати чайну ложку розпушувача.
  5. Поки тісто настоюється, очищаємо мандарини від шкірки.
  6. Беремо ємність для випічки і промазуємо вершковим маслом. Злегка присипаємо борошном і укладаємо мандаринові часточки.
  7. Прогріваємо духовку до 180 градусів. Розподіляємо тісто по мандаринам і ставимо випікатися на 35 хвилин.
  8. Гарячий пиріг акуратно виймаємо з духовки, охолодити.
  9. Дістаємо частування з форми і насолоджуємося. Приємного апетиту!