Торт Зебра – 10 класичних рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Торт Зебра — десерт, який отримав свою назву за цікавий зовнішній вигляд. Поверхня торту покрита світлими і темними смужками, їх порядок та розмір можна сформувати по своєму смаку. Ми зібрали для вас 10 рецептів цього чудового десерту.

Торт Зебра – класичний рецепт радянського часу

Домашні торти – відмінне рішення для чаювання і свята у вузькому колі. Наприклад, торт Зебра, красивий, смачний і легкий у приготуванні.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Цукор-пісок 2 склянки
  • Масло вершкове 200 гр.
  • Яйце куряче 5 шт.
  • Сметана 250 мл
  • Борошно пшеничне 320 гр.
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Какао 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати торт зебра за класичним рецептом радянського часу? У глибокій мисці змішайте яйця і цукор.
  2. Збийте інгредієнти до побіління.
  3. Не припиняючи збивати додати в яєчну масу просіяне борошно, розпушувач, розм’якшене вершкове масло і сметану.
  4. Тісто має бути однорідним і густим.
  5. Отримане тісто розділіть на дві частини. в одну половину всипте какао і перемішайте.
  6. Форму для випічки застелити пекарської папером. По столовій ложці викладайте два види тіста у форму.
  7. поставте Форму з тістом в духовку, розігріту до 200 градусів. Через 40 хвилин Торт Зебра в домашніх умовах буде готовий.

Приємного апетиту!