Бісквітний рулет – 10 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бісквітний рулет – домашня випічка, яку швидко можна приготувати до чаювання з друзями або родиною. Його можна наповнити повидлом, кремом, згущеним молоком або варенням. Ми підібрали 10 відмінних рецептів на будь-який випадок.

Бісквітний рулет з кремом в домашніх умовах

одного разу Всім доводилося купувати торти бісквітні рулети в магазинах. Але вони не зрівняються з домашніми десертами, до того ж приготувати їх можна легко і швидко.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно пшеничне 170 гр.
  • Цукор-пісок 180 гр.
  • Яйце куряче 6 шт.
  • Горіхи 100 гр.
  • Для крему:
  • Сметана 250 мл
  • Цукор-пісок ½ склянки
  • Масло вершкове для змащування пергаменту

Процес приготування:

  1. Як приготувати простий бісквітний рулет в домашніх умовах? Білки відокремте від жовтків. В окремій мисці збийте білки до стійкої піни, потім додайте цукор і продовжуйте збивати, поки маса не стане опадати з віночка. Далі по одному додайте жовтки і продовжуйте збивати на мінімальній швидкості.
  2. В декілька заходів додайте в збиту масу просіяне борошно і перемішуйте тісто лопаткою або ложкою.
  3. Деко застеліть пергаментним папером, змастіть її вершковим маслом, викладіть тісто і розподіліть його по всій площі. Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте корж 20-25 хвилин.
  4. Готовий бісквітний корж ще гарячим викладіть на вологий рушник і загорніть в рулет. Це дуже важливий момент.
  5. Збийте сметану з цукром. Горіхи можна використовувати будь-які на ваш смак, подрібніть їх і підсушіть в духовці. Після того, як бісквіт охолоне, акуратно розгорніть його, змастіть кремом і посипте горіхами.
  6. Загорніть рулет, зверху змастіть кремом і посипте горіхами – домашній бісквітний рулет з кремом готовий.

Приємного апетиту!