Сирники з манкою – 10 рецептів пишних сирників з сиру з манкою на сковороді з покроковими фото

Сирники з манкою – це просте у виконанні та смачне частування для сімейних сніданків та чаювання. Приготувати апетитні повітряні сирники у домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну добірку із десяти рецептів пишних сирників із сиру з манкою на сковороді з покроковими фотографіями.

Класичні сирники із сиру з манкою на сковороді

Класичні сирники з сиру з манкою на сковороді порадують ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Такий рум’яний продукт ідеально підійде для домашнього сніданку чи перекушування. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Сир – ½ кг
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Манна крупа – 3 ст.
  • Мука – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – 4 ст.л.
  • Сіль – 2 щіпки
  • Олія – ​​40 мл.

Процес приготування:

Пишні сирники із сиру з манкою на сковороді готуються дуже просто. Сир викладаємо в глибоку миску та розбиваємо до нього куряче яйце.

Додаємо цукор та сіль, ретельно все перемішуємо.

Висипаємо сюди просіяне борошно і знову перемішуємо.

Висипаємо манну крупу і знову перемішуємо. Можна збити блендером для зручності. Потім заготовки даємо настоятися 20 хвилин.

З тіста ліпимо невеликі коржики і викладаємо їх у сковороду з олією.

Обсмажуємо сирники до золотистої скоринки з обох боків.

Класичні сирники з манкою на сковороді готові. Скоріше подавайте до столу!

Смачні сирники з манкою та родзинками

Смачні сирники з манкою та родзинками – це смачне та поживне частування для домашнього столу. Такі ніжні ласощі можна подавати до чашки гарячого чаю. Для приготування апетитних сирників використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 0,5 кг.
  • Яйце – 1 шт.
  • Манна крупа – 100 гр.
  • Родзинки – 70 гр.
  • Цукор – 40 гр.
  • Олія – ​​20 мл.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску відправляємо сир, куряче яйце та цукор.

Крок 2. Ретельно вимішуємо вміст, висипаємо сюди манну крупу.

Крок 3. Замішуємо однорідне тісто і потім додаємо заздалегідь промиті та обсушені родзинки. Перемішуємо.

Крок 4. З отриманої маси ліпимо акуратні сирники.

Крок 5. Викладаємо їх на сковороду з олією.

Крок 6. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків. На кожний бік піде приблизно 5 хвилин.

Крок 7. Смачні сирники з манкою та родзинками готові. Можна пригощатись!

Пишні сирники з сиру з манкою без борошна

Пишні сирники з сиру з манкою без борошна – це простий і швидкий продукт для вашого сімейного сніданку або перекушування. Готові сирники вийдуть неймовірно ніжними та апетитними. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 0,5 кг.
  • Яйце – 2 шт.
  • Манна крупа – 4 ст.
  • Сахар – 2 ст.л.
  • Цукор ванільний – до смаку.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. У глибоку миску викладаємо сир і висипаємо манну крупу. Ретельно все перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин, щоб крупа набухла.

Крок 3. В окремій мисці збиваємо яйця з двома видами цукру до пишної пінки.

Крок 4. До сирної маси виливаємо яєчну суміш і добре все перемішуємо.

Крок 5. Формуємо з тіста акуратні сирники та викладаємо їх у сковороду з олією.

Крок 6. Обсмажуємо до рум’яної скоринки з обох боків.

Крок 7. Пишні сирники з сиру з манкою без борошна готові. Подавайте до столу та спробуйте!

Сирні сирники без борошна з манкою

Сирні сирники без борошна з манкою відрізняються ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Такий рум’яний продукт ідеально підійде для домашнього сніданку чи перекушування. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сахар – 2 ст.л.
  • Манна крупа – 3 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій ємності збиваємо яйце зі щіпкою солі.

Крок 2. Викладаємо сюди сир і добре все вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Висипаємо в заготівлю цукор.

Крок 4. Далі висипаємо манну крупу.

Крок 5. Добре перемішуємо заготівлю і залишаємо на 5-7 хвилин для набухання крупи.

Крок 6. З отриманого тіста ліпимо акуратні сирники.

Крок 7. Викладаємо заготовки на суху розігріту сковороду.

Крок 8. Готуємо під кришкою до рум’яної скоринки з обох боків.

Крок 9. Сирники без борошна з манкою готові. Подавайте до столу!

Смачні сирники з сиру з манкою та яблуком

Смачні сирники з сиру з манкою та яблуком порадують ніжним смаком із приємною фруктовою кислинкою. Такий продукт ідеально підійде для сімейного сніданку та чаювання, а також доречний для дитячого меню. Обов’язково спробуйте приготувати такі апетитні сирники за нашим перевіреним рецептом!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 400 гр.
  • Яблуко велике – 1 шт.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Манна крупа – 2 ст.
  • Сахар – 2 ст.л.
  • Борошно – для панірування.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Ванілін – 1 г.
  • Цедра лимона – до смаку.
  • Цедра апельсина – по вкусу.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти зі списку.

Крок 2. У глибоку миску відправляємо сир, яйце, подрібнене яблуко без шкірки, два види цедри, ванілін та цукор.

Крок 3. Добре перемішуємо вміст і додаємо сюди манну крупу. Знову все перемішуємо і даємо настоятися тесту.

Крок 4. З тіста формуємо акуратну ковбаску і пануємо її в борошні.

Крок 5. Ковбаску розрізаємо на коржики однакової товщини.

Крок 6. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо сюди підготовлені сирники.

Крок 7. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох боків.

Крок 8. Смачні сирники з сиру з манкою та яблуком готові. Подавайте до столу та спробуйте!

Сирники з сиру з манкою без яєць

Сирники з сиру з манкою без яєць порадують ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Такий повітряний продукт ідеально підійде для домашнього сніданку чи перекушування. Для простого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир жирний – 0,5 кг.
  • Манна крупа – 6 ст.
  • Сахар – 4 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Сир збиваємо блендером, щоб він став більш пишним.

Крок 3. Відправляємо в сир манну крупу, цукор та сіль. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.

Крок 4. З отриманої маси ліпимо акуратні кульки.

Крок 5. Кожну кульку акуратно притискаємо, щоб надати їй форму коржика. Кожен корж можна обваляти в муці, але це не обов’язково.

Крок 6. Перекладаємо заготовки в розігріту з олією сковороду і обсмажуємо до рум’янцю з обох боків.

Крок 7. Готові сирники перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Крок 8. Сирники із сиру з манкою без яєць готові. Подавайте до столу із улюбленими доповненнями!

Сирники з манкою та крохмалем на сковороді

Сирники з манкою та крохмалем на сковороді – це нескладний і швидкий продукт для вашого сімейного сніданку або перекушування. Готові сирники вийдуть неймовірно ніжними та апетитними. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями нашої збірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 400 гр.
  • Манна крупа – 4 ст.
  • Крохмаль – 4 ст.л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор ванільний – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 3 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Мука – 6 ст.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти зі списку.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо перетертий через сито сир, збиті яйця з цукром, ванільний цукор та сіль. Також додаємо крохмаль, розпушувач, борошно та манну крупу. Ретельно вимішуємо до однорідності.

Крок 3. З готового тіста ліпимо акуратні кульки і трохи притискаємо, щоб зробити їх плоскими. Надаємо акуратну форму сирників.

Крок 4. Викладаємо заготовки на сковороду з олією.

Крок 5. Обсмажуємо сирники до золотистого відтінку з усіх боків.

Крок 6. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Крок 7. Сирники з манкою та крохмалем на сковороді готові. Подавайте до столу!

Ніжні сирники з манкою та сметаною

Ніжні сирники з манкою та сметаною ідеально підійдуть для вашого сніданку чи перекушування. Таке частування порадує апетитним зовнішнім виглядом та поживними властивостями. Для нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сахар – 3 ст.л.
  • Манна крупа – 4 ст.
  • Борошно – для панірування.
  • Сметана – 2 ст. для подачі.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Сир добре розминаємо вилкою або перетираємо через металеву сито.

Крок 2. Розбиваємо до нього куряче яйце.

Крок 3. Висипаємо цукор і добре все перемішуємо.

Крок 4. Далі висипаємо манну крупу і знову перемішуємо. Залишаємо на 30 хвилин для набухання крупи.

Крок 5. Тісто має вийти щільним. З такого тесту буде легко сформувати сирники.

Крок 6. Ліпимо з тіста акуратні плоскі сирники і пануємо їх у борошні.

Крок 7. Перекладаємо заготовки на сковороду з олією та обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.

Крок 8. Ніжні сирники готові. Подавайте до столу полив сметаною і скоріше пробуйте!

ПП сирники з манкою

ПП сирники з манкою – це чудова кулінарна ідея для тих, хто стежить за своєю фігурою та здоров’ям. Такі ласощі порадують невисокою калорійністю та неймовірно ніжним смаком. Подавайте до столу, доповнивши ягодами, йогуртом або іншими смаковими доповненнями. Беріть на замітку наш покроковий рецепт!

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 100 гр.
  • Манна крупа – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Стевія – 1 ч.л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти для приготування сирників.

Крок 2. Сир добре розминаємо вилкою.

Крок 3. До сиру відправляємо яйце, стевію та половину манної крупи. Ретельно все перемішуємо.

Крок 4. З одержаного тіста формуємо акуратну ковбаску.

Крок 5. Ковбаску поділяємо на рівні за товщиною коржика. Формуємо з них сирники, пануємо в манці, що залишилася.

Крок 6. Перекладаємо частування на антипригарну сковороду з олією і обсмажуємо до рум’янцю з обох боків на невеликому вогні.

Крок 7. ПП сирники із манкою готові. Частуйтесь!

Пишні сирники з манкою та розпушувачем

Пишні сирники з манкою та розпушувачем – це простий та швидкий у приготуванні продукт для вашого сімейного сніданку чи перекушування. Готові сирники вийдуть неймовірно ніжними та апетитними. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями нашої збірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 1 кг.
  • Манна крупа – 70 гр.
  • Цукор – 70 гр.
  • Мука – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1 г.
  • Розпушувач – 1 гр.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску викладаємо необхідну кількість сиру.

Крок 2. Розбиваємо в сир курячі яйця і додаємо цукор. Ретельно все перемішуємо.

Крок 3. Висипаємо сюди манну крупу.

Крок 4. Додаємо борошно, що просіює, з розпушувачем і ваніліном. Ретельно вимішуємо однорідне туге тісто.

Крок 5. З тіста формуємо акуратну ковбаску і поділяємо її на невеликі коржики.

Крок 6. Формуємо з кожного коржика сирники. Можна обваляти їх у борошні. Далі обсмажуємо на сковороді з олією до рум’янцю з обох боків.

Крок 7. Пишні сирники з манкою та розпушувачем готові. Частуйтесь!