Булочки для бургерів – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Булочки для бургерів — це пишна, повітряна випічка, яку можна приготувати в домашніх умовах. Домашні бургери виходять набагато смачніше, якщо робити їх власноруч приготовленою булочці. Для цього використовуйте яскраву кулінарну збірку з покроковими рецептами. Тут є як класичні варіанти, так і дієтичне.

Булочки для бургерів в домашніх умовах в духовці

Використовуйте простий рецепт в духовці, щоб отримати смачний і повністю натуральний продукт.

Інгредієнти на
20 шт.

  • Борошно 5 ст.
  • Молоко коров’яче ⅔ ст.
  • Сухі дріжджі 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок 3 ст. л.
  • Вода-1.5 склянки
  • Масло вершкове 3 ст. л.
  • Масло вершкове для змащування
  • Масло рослинне 1 ч. л.
  • Кунжутне насіння за смаком

Процес приготування:

  1. Як спекти булочки для бургерів в домашніх умовах в духовці? В ємності з теплою водою розмішуємо сухі дріжджі.
  2. Половину молока нагріваємо і з’єднуємо його з сіллю, цукром і вершковим маслом.
  3. Після розчинення масла занурюємо сюди суміш дріжджів.
  4. Збиваємо заготівлю, поступово всипаємо просіяне борошно. Вимішуємо до однорідної тесту.
  5. Отриманий ком обмазуємо рослинним маслом і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
  6. Готове тісто ділимо на кілька рівних частин. Приблизно 18-20 штук. Формуємо з них акуратні кульки і викладаємо на деко з пергаментом, змащений вершковим маслом або посипаний борошном.
  7. Обмазуємо продукт рештою молоком і посипаємо кунжутом. Випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
  8. М’які, ароматні булочки для бургерів готові. Використовуйте за призначенням!