Простий рецепт приготування булочок для бургерів без дріжджів
Простий і швидкий спосіб приготувати домашні булочки для бургерів – без додавання дріжджів. Такий варіант вийде не менш пишним, ніж на дріжджовому тісті. Беріть на замітку!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 10 шт.
Склад:
- Борошно – 350 гр.
- Йогурт натуральний – 300 мл
- Розпушувач – 2 ч. л.
- Сіль – 1,5 ч. л.
- Цукор – 2 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло – для змащення пергаменту.
- Насіння кунжутне – за смаком.
Процес приготування:
1. Просіваємо борошно і розмішуємо її з цукром, сіллю і розпушувачем.
2. У суху суміш вливаємо олію разом з натуральним йогуртом.
3. Ретельно вимішуємо тісто до утворення однорідної щільного кома.
4. Ділимо заготовку на 10 рівних частин. Ліпимо з кожної частини акуратний кульку.
5. Обвалюємо кожну заготовку в кунжуті, викладаємо на деко, змащене маслом, і випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
6. Апетитні булочки для бургера готові. Дайте їм охолонути і використовувати у подальших кулінарних цілях.