Булочки для бургерів – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий рецепт приготування булочок для бургерів без дріжджів

Простий і швидкий спосіб приготувати домашні булочки для бургерів – без додавання дріжджів. Такий варіант вийде не менш пишним, ніж на дріжджовому тісті. Беріть на замітку!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 10 шт.

Склад:

  • Борошно – 350 гр.
  • Йогурт натуральний – 300 мл
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Цукор – 2 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло – для змащення пергаменту.
  • Насіння кунжутне – за смаком.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно і розмішуємо її з цукром, сіллю і розпушувачем.

2. У суху суміш вливаємо олію разом з натуральним йогуртом.

3. Ретельно вимішуємо тісто до утворення однорідної щільного кома.

4. Ділимо заготовку на 10 рівних частин. Ліпимо з кожної частини акуратний кульку.

5. Обвалюємо кожну заготовку в кунжуті, викладаємо на деко, змащене маслом, і випікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

6. Апетитні булочки для бургера готові. Дайте їм охолонути і використовувати у подальших кулінарних цілях.