Шматочки щуки, приготовані на сковороді
Шматочки щуки, приготовані на сковороді, виходять хрусткими і рум’яними. Апетитний продукт можна подавати як ситного перекусу або як гаряча страва до сімейного обіду. Для приготування риби використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе щуки – 1,5 кг
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Борошно для панірування.
- Спеції для риби – на смак.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо філе щуки.
Крок 2. Нарізаємо рибу невеликими порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.
Крок 3. Поливаємо шматочки соєвим соусом і посипаємо спеціями для риби.
Крок 4. Перемішуємо і залишаємо маринуватися протягом 30 хвилин.
Крок 5. Обвалюємо заготовки в борошні.
Крок 6. Перекладаємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 7. Обсмажуємо частування до золотистої скоринки з усіх боків.
Крок 8. Шматочки щуки, приготовані на сковороді, готові. Подавайте до столу і пробуйте!