Щука на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Шматочки щуки, приготовані на сковороді

Шматочки щуки, приготовані на сковороді, виходять хрусткими і рум’яними. Апетитний продукт можна подавати як ситного перекусу або як гаряча страва до сімейного обіду. Для приготування риби використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе щуки – 1,5 кг
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Борошно для панірування.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо філе щуки.

Крок 2. Нарізаємо рибу невеликими порційними шматочками. Викладаємо їх в глибоку миску.

Крок 3. Поливаємо шматочки соєвим соусом і посипаємо спеціями для риби.

Крок 4. Перемішуємо і залишаємо маринуватися протягом 30 хвилин.

Крок 5. Обвалюємо заготовки в борошні.

Крок 6. Перекладаємо рибу в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 7. Обсмажуємо частування до золотистої скоринки з усіх боків.

Крок 8. Шматочки щуки, приготовані на сковороді, готові. Подавайте до столу і пробуйте!