Котлети з яловичини без цибулі
Котлети і яловичини без цибулі – це дуже соковите, смачне і поживне частування для вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте апетитний м’ясний продукт з вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Фарш яловичий – 300 гр.
- Яблуко – 0,5 шт.
- Хліб білий – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Яйце – 1 шт.
- М’ята сушена – 1 щіпка.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Білий хліб вимочуємо у воді до розм’якшення.
Крок 2. Підготуємо яловичий фарш. Викладаємо його в глибоку миску.
Крок 3. Відправляємо до м’ясного продукту розм’якшений батон. Сюди ж розбиваємо куряче яйце, солимо заготівлю і посипаємо чорним меленим перцем. Гарненько перемішуємо.
Крок 4. Доповнюємо фарш тертим яблуком. Посипаємо продукти сушеної м’ятою і знову вимішуємо.
Крок 5. З отриманої маси ліпимо акуратні котлети. Занурюємо їх у сковороду з рослинним маслом.
Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до рум’янцю. Готуємо на невеликому вогні, щоб котлети добре просмажаться всередині. Після обсмажування їх можна ще трохи загасити під кришкою на повільному вогні.
Крок 7. Котлети і яловичини без цибулі готові. Подавайте апетитне частування до столу!