Котлети без цибулі – 6 смачних рецептів котлет з фаршу з покроковими фото

Котлети з яловичини без цибулі

Котлети і яловичини без цибулі – це дуже соковите, смачне і поживне частування для вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте апетитний м’ясний продукт з вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Фарш яловичий – 300 гр.
  • Яблуко – 0,5 шт.
  • Хліб білий – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • М’ята сушена – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Білий хліб вимочуємо у воді до розм’якшення.

Крок 2. Підготуємо яловичий фарш. Викладаємо його в глибоку миску.

Крок 3. Відправляємо до м’ясного продукту розм’якшений батон. Сюди ж розбиваємо куряче яйце, солимо заготівлю і посипаємо чорним меленим перцем. Гарненько перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо фарш тертим яблуком. Посипаємо продукти сушеної м’ятою і знову вимішуємо.

Крок 5. З отриманої маси ліпимо акуратні котлети. Занурюємо їх у сковороду з рослинним маслом.

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до рум’янцю. Готуємо на невеликому вогні, щоб котлети добре просмажаться всередині. Після обсмажування їх можна ще трохи загасити під кришкою на повільному вогні.

Крок 7. Котлети і яловичини без цибулі готові. Подавайте апетитне частування до столу!