Котлети без цибулі – 6 смачних рецептів котлет з фаршу з покроковими фото

Котлети без цибулі і хліба

Котлети без цибулі і хліба нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує особливою ніжністю і соковитістю. Відмінне рішення для вашого обіднього столу. Подавайте апетитні котлети з картопляним пюре, свіжими овочами та іншими доповненнями за смаком.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Кефір – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, кефір і манну крупу. Гарненько все перемішуємо.

Крок 2. Викладаємо в цю суміш попередньо розморожений м’ясний фарш. Солимо його, посипаємо чорним меленим перцем і сушеним часником. Добре все перемішуємо.

Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп, дрібно нарізаємо його.

Крок 4. Відправляємо в фарш подрібнений кріп і знову все гарненько перемішуємо.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди підготовлений фарш у вигляді акуратних котлеток.

Крок 6. Обсмажуємо заготовки на середньому вогні до утворення рум’яної скоринки з усіх боків. Після зменшуємо вогонь і тушкуємо частування під кришкою близько 10-15 хвилин.

Крок 7. Котлети без цибулі і хліба готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу!