Котлети без цибулі – 6 смачних рецептів котлет з фаршу з покроковими фото

Котлети з індички без цибулі

Котлети з індички без цибулі відрізняються особливою ніжністю і соковитістю. Крім того, такий продукт вийде поживним і не занадто калорійним. Ідеальне рішення для вашого смачного і корисного обіду. Також такі котлети з птиці підійдуть для дитячого меню. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 0,5 кг
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • мускатний Горіх мелений – 1 щіпка.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо білокачанну капусту дрібно шаткуємо її. Нарізати капусту потрібно як можна дрібніше. Для прискорення процесу можете скористатися блендером.

Крок 2. Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди подрібнену капусту на дві-три хвилини. Після продукт відкидаємо на дрібне сито, даємо йому позбавитися від зайвої рідини і охолонути.

Крок 3. Філе індички прокручуємо через м’ясорубку. Доповнюємо отриману масу курячим яйцем.

Крок 4. Сюди ж додаємо сіль, спеції і продавлюємо зубчики часнику.

Крок 5. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.

Крок 6. Викладаємо до фаршу зелень, борошно і ошпарену капусту. Гарненько вимішуємо масу і ліпимо з неї акуратні котлети.

Крок 7. Далі заготовки відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 8. На невеликому вогні обсмажуємо котлети до рум’янцю з обох сторін.

Крок 9. Котлети з індички без цибулі готові. Подавайте їх до столу і швидше оцінюйте ніжний смак!