Котлети з індички без цибулі
Котлети з індички без цибулі відрізняються особливою ніжністю і соковитістю. Крім того, такий продукт вийде поживним і не занадто калорійним. Ідеальне рішення для вашого смачного і корисного обіду. Також такі котлети з птиці підійдуть для дитячого меню. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе індички – 0,5 кг
- Капуста білокачанна – 150 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- мускатний Горіх мелений – 1 щіпка.
- Борошно – 2 ст. л.
- Кріп – 3 гілки.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо білокачанну капусту дрібно шаткуємо її. Нарізати капусту потрібно як можна дрібніше. Для прискорення процесу можете скористатися блендером.
Крок 2. Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди подрібнену капусту на дві-три хвилини. Після продукт відкидаємо на дрібне сито, даємо йому позбавитися від зайвої рідини і охолонути.
Крок 3. Філе індички прокручуємо через м’ясорубку. Доповнюємо отриману масу курячим яйцем.
Крок 4. Сюди ж додаємо сіль, спеції і продавлюємо зубчики часнику.
Крок 5. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.
Крок 6. Викладаємо до фаршу зелень, борошно і ошпарену капусту. Гарненько вимішуємо масу і ліпимо з неї акуратні котлети.
Крок 7. Далі заготовки відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду.
Крок 8. На невеликому вогні обсмажуємо котлети до рум’янцю з обох сторін.
Крок 9. Котлети з індички без цибулі готові. Подавайте їх до столу і швидше оцінюйте ніжний смак!