Як приготувати рибний фарш для пельменів?
Оригінальні пельмені з рибним фаршем – відмінна ідея для легкої вечері. Але щоб бути впевненим у смаку страви, краще приготувати їх самостійно: замісити тісто і зробити фарш. Як приготувати рибний фарш, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Філе щуки – 1 кг
- Сало свиняче – 300 гр.
- Цибуля – 2-3 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Часник – 4-5 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Розморозьте рибу, видаліть нутрощі і добре помийте.
2. Відокремте філе від кісток, цибулю і часник очистіть, картопля наріжте великими часточками, сало наріжте шматочками.
3. Прокрутіть філе щуки, цибуля, часник, сало і картоплю через м’ясорубку.
4. Додайте у фарш сіль, мелений перець і рубану зелень.
5. Фарш добре перемішайте, поставте в холодильник на 15 хвилин. Потім можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!