Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати рибний фарш для пельменів?

Оригінальні пельмені з рибним фаршем – відмінна ідея для легкої вечері. Але щоб бути впевненим у смаку страви, краще приготувати їх самостійно: замісити тісто і зробити фарш. Як приготувати рибний фарш, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Філе щуки – 1 кг
  • Сало свиняче – 300 гр.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Часник – 4-5 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Розморозьте рибу, видаліть нутрощі і добре помийте.

2. Відокремте філе від кісток, цибулю і часник очистіть, картопля наріжте великими часточками, сало наріжте шматочками.

3. Прокрутіть філе щуки, цибуля, часник, сало і картоплю через м’ясорубку.

4. Додайте у фарш сіль, мелений перець і рубану зелень.

5. Фарш добре перемішайте, поставте в холодильник на 15 хвилин. Потім можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!