Самий смачний фарш для пельменів з яловичини
Для домашніх пельменів і фарш має бути власного виробництва, тоді страва вийде дуже смачним. Ми розкриємо в цьому рецепті особливості приготування соковитого, найсмачнішого яловичого фаршу.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Молоко – 2-3 ст. л.
- Сіль – 2/3 ч. ложки
- Перець чорний мелений – 5 гр.
Процес приготування:
1. Яловичину наріжте великими шматками.
2. Головку ріпчастої цибулі розріжте на четвертинки. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.
3. Пропускаємо через м’ясорубку яловичину, цибулю і часник також можна прокрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Перекладіть масу в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.
4. Влийте в фарш молоко і ще раз розімніть фарш руками.
5. Фарш готовий, можна ліпити домашні пельмені.
Приємного апетиту!