Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Самий смачний фарш для пельменів з яловичини

Для домашніх пельменів і фарш має бути власного виробництва, тоді страва вийде дуже смачним. Ми розкриємо в цьому рецепті особливості приготування соковитого, найсмачнішого яловичого фаршу.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Молоко – 2-3 ст. л.
  • Сіль – 2/3 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – 5 гр.

Процес приготування:

1. Яловичину наріжте великими шматками.

2. Головку ріпчастої цибулі розріжте на четвертинки. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.

3. Пропускаємо через м’ясорубку яловичину, цибулю і часник також можна прокрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Перекладіть масу в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.

4. Влийте в фарш молоко і ще раз розімніть фарш руками.

5. Фарш готовий, можна ліпити домашні пельмені.

Приємного апетиту!