Начинка для пельменів з курячого фаршу
Домашні пельмені – блюдо, яке завжди розходиться на ура. З курячого м’яса пельмені виходять ніжними, смачними і дієтичними. Тому їх можна їсти не тільки дорослим, але й дітям.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3-4 зуб.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Філе наріжте невеликими шматочками.
2. Цибулю і часник очистити і крупно наріжте.
3. Прокрутіть м’ясо, цибулю і часник через м’ясорубку.
4. В отриману масу додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Додайте у фарш куряче яйце.
. Добре вимісити фарш руками і відбийте про дно миски. Потім можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!
Фарш з індички для пельменів в домашніх умовах
М’ясо індички – легке, смачне і дієтичне. Воно підходить для приготування великої кількості різноманітних страв для всієї сім’ї. Хочемо поділитися з вами рецептом фаршу з індички, який можна використовувати в якості начинки для домашніх пельменів.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Філе індички – 1 кг
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль – 8 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. М’ясо індички помийте, очистіть від плівок і сполучних тканин.
2. Наріжте м’ясо кубиками розміром 2х2 сантиметри. Приберіть м’ясо на 15-20 хвилин в морозилку, потім його легше буде прокрутити через м’ясорубку.
3. Цибулю розрізати на 4 частини.
4. Прокрутіть фарш разом з цибулею через м’ясорубку, спочатку через насадку з великими отворами, потім з дрібними. Додайте у фарш сіль і перець, перемішайте до однорідності. Потім приберіть фарш на півгодини в холодильник.
5. Через півгодини фарш буде готовий до подальшої роботи і можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!