Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Начинка для пельменів з курячого фаршу

Домашні пельмені – блюдо, яке завжди розходиться на ура. З курячого м’яса пельмені виходять ніжними, смачними і дієтичними. Тому їх можна їсти не тільки дорослим, але й дітям.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе наріжте невеликими шматочками.

2. Цибулю і часник очистити і крупно наріжте.

3. Прокрутіть м’ясо, цибулю і часник через м’ясорубку.

4. В отриману масу додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Додайте у фарш куряче яйце.

. Добре вимісити фарш руками і відбийте про дно миски. Потім можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!

Фарш з індички для пельменів в домашніх умовах

М’ясо індички – легке, смачне і дієтичне. Воно підходить для приготування великої кількості різноманітних страв для всієї сім’ї. Хочемо поділитися з вами рецептом фаршу з індички, який можна використовувати в якості начинки для домашніх пельменів.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Філе індички – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – 8 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. М’ясо індички помийте, очистіть від плівок і сполучних тканин.

2. Наріжте м’ясо кубиками розміром 2х2 сантиметри. Приберіть м’ясо на 15-20 хвилин в морозилку, потім його легше буде прокрутити через м’ясорубку.

3. Цибулю розрізати на 4 частини.

4. Прокрутіть фарш разом з цибулею через м’ясорубку, спочатку через насадку з великими отворами, потім з дрібними. Додайте у фарш сіль і перець, перемішайте до однорідності. Потім приберіть фарш на півгодини в холодильник.

5. Через півгодини фарш буде готовий до подальшої роботи і можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!