Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Фарш для пельменів з капустою

Пельмені з додаванням капусти – хороший компроміс для тих, хто дотримується класики, але і не проти поекспериментувати. До того ж капуста зробить вашу страву ще більш соковитим і смачним.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 5-6.

Інгредієнти:

  • Фарш – 1 кг
  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Імбир мелений – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Потім обсмажте на рослинному маслі до прозорості.

3. Далі на сковороду додайте капусту і продовжуйте тушкувати овочі ще хвилин 7.

4. Часник пропустіть через прес. Додайте часник і імбир до фаршу.

5. Потім додайте в миску до фаршу, обсмажені овочі, влийте соєвий соус і все добре перемішайте.

6. Залиште фарш на півгодини в холодильнику, потім можна починати ліпити пельмені.

Приємного апетиту!