Фарш для пельменів з капустою
Пельмені з додаванням капусти – хороший компроміс для тих, хто дотримується класики, але і не проти поекспериментувати. До того ж капуста зробить вашу страву ще більш соковитим і смачним.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 5-6.
Інгредієнти:
- Фарш – 1 кг
- Капуста білокачанна – 0,5 шт.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Часник – 2 зуб.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Потім обсмажте на рослинному маслі до прозорості.
3. Далі на сковороду додайте капусту і продовжуйте тушкувати овочі ще хвилин 7.
4. Часник пропустіть через прес. Додайте часник і імбир до фаршу.
5. Потім додайте в миску до фаршу, обсмажені овочі, влийте соєвий соус і все добре перемішайте.
6. Залиште фарш на півгодини в холодильнику, потім можна починати ліпити пельмені.
Приємного апетиту!