Свинина з овочами та рисом на сковороді
Свинина з овочами та рисом на сковороді – це не плов зі свининою на сковороді та готується страва трохи по-іншому. Свинина та будь-які овочі в міксті обсмажуються та тушкуються в овочевому соку. Рис відварюється окремо і потім поєднується з тушкованими інгредієнтами. Рецепт простий, але страва виходить ситною, смачною, і готується швидко.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 3.
Інгредієнти:
- Свинина – 500 грн.
- Кабачок невеликий – 3 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Рис – 250 грн.
- Сіль за смаком.
- Приправи – до смаку.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину промити, просушити серветкою та нарізати великими шматками. Посипати їх сіллю з|із| будь-якою приправою.
Крок 2. У сковороді добре розігріти оливкову олію і на великому вогні обсмажити шматки свинини до рум’яної скоринки з усіх боків.
Крок 3. Потім до обсмаженої свинини додати помідори нарізані середніми кубиками.
Крок 4. Такими ж кубиками нарізати кабачки, перекласти в сковороду до м’яса, посипати сіллю з приправою, перемішати, вогонь зробити мінімальним і згасити свинину з овочами під прикритою кришкою до готовності. Воду до м’яса не додавати, тому що достатньо овочевого соку.
Крок 5. Відварити до готовності будь-який рис і відкинути на друшляк.
Крок 6. Відварений рис перекласти в сковороду, добре перемішати, потім кілька хвилин, зняти пробу і відкоригувати смак. Приготовлену свинину з овочами та рисом на сковороді розкласти по тарілках та одразу у гарячому вигляді сервірувати до столу. Смачного!