Свинина з овочами на сковороді – 8 рецептів з покроковими фото

Свинина з овочами та рисом на сковороді

Свинина з овочами та рисом на сковороді – це не плов зі свининою на сковороді та готується страва трохи по-іншому. Свинина та будь-які овочі в міксті обсмажуються та тушкуються в овочевому соку. Рис відварюється окремо і потім поєднується з тушкованими інгредієнтами. Рецепт простий, але страва виходить ситною, смачною, і готується швидко.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 3.

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 грн.
  • Кабачок невеликий – 3 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Рис – 250 грн.
  • Сіль за смаком.
  • Приправи – до смаку.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину промити, просушити серветкою та нарізати великими шматками. Посипати їх сіллю з|із| будь-якою приправою.

Крок 2. У сковороді добре розігріти оливкову олію і на великому вогні обсмажити шматки свинини до рум’яної скоринки з усіх боків.

Крок 3. Потім до обсмаженої свинини додати помідори нарізані середніми кубиками.

Крок 4. Такими ж кубиками нарізати кабачки, перекласти в сковороду до м’яса, посипати сіллю з приправою, перемішати, вогонь зробити мінімальним і згасити свинину з овочами під прикритою кришкою до готовності. Воду до м’яса не додавати, тому що достатньо овочевого соку.

Крок 5. Відварити до готовності будь-який рис і відкинути на друшляк.

Крок 6. Відварений рис перекласти в сковороду, добре перемішати, потім кілька хвилин, зняти пробу і відкоригувати смак. Приготовлену свинину з овочами та рисом на сковороді розкласти по тарілках та одразу у гарячому вигляді сервірувати до столу. Смачного!