ПП нагетси в духовці
ПП нагетси в духовці – це прекрасний варіант для низкоуглеводного вечері або обіду, який можна сміливо вживати в їжу навіть при дотриманні дієти. Курка, приготована в ніжному клярі, з сметани і пряних спецій здивує вас своїм яскравим і насиченим смаком, а також неповторним ароматом.
Час готування – 2 ч. 45 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Філе куряче – 500 гр.
- Сметана – 150-200 гр.
- Сир (натертий) – 50 гр.
- Пластівці кукурудзяні – 50 гр.
- Куркума – за смаком.
- Паприка солодка мелена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо сметану, додаємо сіль і улюблені спеції – перемішуємо до однорідної консистенції.
Крок 2. Зачищене від жиру і плівок філе ріжемо на невеликі шматочки і відправляємо в сметанную суміш.
Крок 3. Філе перемішуємо в маринаді, затягуємо плівкою і ставимо в холод мінімум на 60 хвилин.
Крок 4. Не гаючи часу, у блендері подрібнюємо пластівці.
Крок 5. Отриману крихту поєднуємо з натертим сиром.
Крок 6. У панірувальної суміші обвалюємо шматочки курки і викладаємо напівфабрикати на деко з пергаментом або пекарським килимком.
Крок 7. Розігріваємо духовку до позначки 180 градусів і готуємо закуску близько 30-40 хвилин.
Крок 8. Приємного апетиту!