Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

ПП нагетси в духовці

ПП нагетси в духовці – це прекрасний варіант для низкоуглеводного вечері або обіду, який можна сміливо вживати в їжу навіть при дотриманні дієти. Курка, приготована в ніжному клярі, з сметани і пряних спецій здивує вас своїм яскравим і насиченим смаком, а також неповторним ароматом.

Час готування – 2 ч. 45 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Сметана – 150-200 гр.
  • Сир (натертий) – 50 гр.
  • Пластівці кукурудзяні – 50 гр.
  • Куркума – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Хмелі-сунелі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку тарілку викладаємо сметану, додаємо сіль і улюблені спеції – перемішуємо до однорідної консистенції.

Крок 2. Зачищене від жиру і плівок філе ріжемо на невеликі шматочки і відправляємо в сметанную суміш.

Крок 3. Філе перемішуємо в маринаді, затягуємо плівкою і ставимо в холод мінімум на 60 хвилин.

Крок 4. Не гаючи часу, у блендері подрібнюємо пластівці.

Крок 5. Отриману крихту поєднуємо з натертим сиром.

Крок 6. У панірувальної суміші обвалюємо шматочки курки і викладаємо напівфабрикати на деко з пергаментом або пекарським килимком.

Крок 7. Розігріваємо духовку до позначки 180 градусів і готуємо закуску близько 30-40 хвилин.

Крок 8. Приємного апетиту!