Нагетси з курячого фаршу в духовці
Нагетси з курячого фаршу в духовці – це швидка в приготуванні, смачний і соковитий закуска з перекрученого м’яса. Нагетси готуються дуже просто, тому з процесом впорається навіть дитина, а по часу всі маніпуляції не займуть у вас більш ніж двадцять хвилин. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Фарш курячий – 500 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Борошно – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У тарілці з високими бортиками збовтуємо велике куряче яйце.
Крок 2. У дві тарілці насипаємо борошно і сухарі.
Крок 3. Фарш присмачую спеціями і вологими руками ліпимо кульки, злегка придавлюємо і обвалюємо в борошні, потім занурюємо яйце і тільки після панірувальні сухарі – розподіляємо по листу, устеленному пергаментом.
Крок 4. Відправляємо посуд з заготовками в духовку на 30 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Крок 5. Перед подачею доповнюємо соусами і зеленню. Приємного апетиту!