Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Нагетси з курячого фаршу в духовці

Нагетси з курячого фаршу в духовці – це швидка в приготуванні, смачний і соковитий закуска з перекрученого м’яса. Нагетси готуються дуже просто, тому з процесом впорається навіть дитина, а по часу всі маніпуляції не займуть у вас більш ніж двадцять хвилин. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!

Час приготування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У тарілці з високими бортиками збовтуємо велике куряче яйце.

Крок 2. У дві тарілці насипаємо борошно і сухарі.

Крок 3. Фарш присмачую спеціями і вологими руками ліпимо кульки, злегка придавлюємо і обвалюємо в борошні, потім занурюємо яйце і тільки після панірувальні сухарі – розподіляємо по листу, устеленному пергаментом.

Крок 4. Відправляємо посуд з заготовками в духовку на 30 хвилин при температурі 180-190 градусів.

Крок 5. Перед подачею доповнюємо соусами і зеленню. Приємного апетиту!