Курячі нагетси в духовці – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Нагетси у вівсяних пластівцях в духовці

Нагетси у вівсяних пластівцях – це перевірений і швидкий спосіб нагодувати 3-4 людини, маючи під рукою лише одне куряче філе. Шматочки птиці, обвалені в пластівцях і запечені до готовності в духовій шафі – це не тільки неймовірно смачне і ароматне блюдо, але ще й корисне, завдяки високому вмісту білка і повільних вуглеводів.

Час готування – 55 хв.

Час приготування – 20-25 хв.

Порції – 2-3.

Склад:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Пластівці вівсяні – 1 склянка
  • Крохмаль/мука – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Спеції для курки – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. В піалу розбиваємо великі курячі яйця.

Крок 2. Підсипаємо ½ чайної ложки солі і спеції – збиваємо.

Крок 3. Вимите і обсушенное філе ріжемо впоперек волокон на невеликі скибочки.

Крок 4. Змішуємо залишки солі зі спеціями і натираємо птицю отриманою сумішшю.

Крок 5. Обвалюємо м’ясо в борошні або крохмалі, надлишки стряхиваем.

Крок 6. Далі занурюємо курку в збиті яйця з добавками.

Крок 7. Тепер заливаємо курку вівсяними пластівцями з усіх боків.

Крок 8. Розкладаємо напівфабрикати по деку з пергаментом і випікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.

Крок 9. Апетитні нагетси подаємо зі свіжими овочами, зеленню і соусом. Готуйте і отримуйте задоволення!