Нагетси у вівсяних пластівцях в духовці
Нагетси у вівсяних пластівцях – це перевірений і швидкий спосіб нагодувати 3-4 людини, маючи під рукою лише одне куряче філе. Шматочки птиці, обвалені в пластівцях і запечені до готовності в духовій шафі – це не тільки неймовірно смачне і ароматне блюдо, але ще й корисне, завдяки високому вмісту білка і повільних вуглеводів.
Час готування – 55 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 2-3.
Склад:
- Філе куряче – 400 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Пластівці вівсяні – 1 склянка
- Крохмаль/мука – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Спеції для курки – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. В піалу розбиваємо великі курячі яйця.
Крок 2. Підсипаємо ½ чайної ложки солі і спеції – збиваємо.
Крок 3. Вимите і обсушенное філе ріжемо впоперек волокон на невеликі скибочки.
Крок 4. Змішуємо залишки солі зі спеціями і натираємо птицю отриманою сумішшю.
Крок 5. Обвалюємо м’ясо в борошні або крохмалі, надлишки стряхиваем.
Крок 6. Далі занурюємо курку в збиті яйця з добавками.
Крок 7. Тепер заливаємо курку вівсяними пластівцями з усіх боків.
Крок 8. Розкладаємо напівфабрикати по деку з пергаментом і випікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.
Крок 9. Апетитні нагетси подаємо зі свіжими овочами, зеленню і соусом. Готуйте і отримуйте задоволення!