Котлети з фаршу свинини і яловичини – 7 рецептів соковитих котлет з покроковими фото

Котлети з фаршу свинини і яловичини — одне з найпопулярніших страв на домашньому обідньому столі. Порадуйте близьких ситним та смачним кулінарним рішенням. Є кілька швидких і зрозумілих варіантів виконання.

Соковиті котлети зі свинячого і яловичого фаршу на сковороді

Апетитні котлети для вашого обіду можна приготувати з суміші свинячого і яловичого фаршу. Просте домашнє блюдо вийде рум’яним і соковитим всередині, а також не обтяжить вас кулінарним процесом.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Яловичий фарш ½ кг
  • Свинячий фарш ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Батон 2 скибочки
  • Молоко коров’яче 100 мл
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиті котлети з фаршу свинини і яловичини? Заздалегідь розморожуємо фарш. Викладаємо обидва продукту в загальну миску.
  2. Подрібнюємо цибулини і викладаємо їх до фаршу. Сюди ж додаємо сіль і перець. Вимішуємо масу до однорідності.
  3. Скибочки білого хліба заливаємо молоком. Розминаємо продукти до стану кашки.
  4. Додаємо заготовку в м’ясний продукт і знову все перемішуємо.
  5. Ліпимо з готової маси котлети. Перекладаємо їх на сковороду, розігріту з рослинною олією. Смажимо з кожної сторони не менше 5 хвилин.
  6. Соковиті домашні котлети з яскравою скоринкою готові. Подавайте їх до столу!