Соковита риба дорадо з лимоном у фользі
Соковита риба дорадо з лимоном у фользі виконується без особливої праці й за короткий час. Ніжне ароматне м’ясо практично тане в роті. Якщо ви любите рибу і ніколи не пробували морського представника, зробіть це негайно. Ви отримаєте неземні відчуття, гарантую!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Склад:
- Дорадо – 700 гр.
- Лимон – 100 гр.
- Оливкова олія – 20 мл
- Приправи для риби – на смак.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Рибну тушку звільніть від луски, видаліть зябра і кишки. Промийте під краном і приберіть вологу серветками. Лимон обшпарте окропом, обсушити.
Крок 2. Лимон нарізати напівкружечками.
Крок 3. Оливкова олія змішайте з сіллю, перцем і приправою для риби. Цією субстанцією натріть рибу всередині і зовні.
Крок 4. Підготуйте фольгу для запікання. У центрі покладіть подушку з лимонних скибочок. Зверху додайте дорадо. Черевце нафаршируйте лимонними скибочками. Запечатайте фольгу. Рибу викладіть на деко і приберіть запікатися на 20 хвилин в прогріту до 180 градусів духовку.
Крок 5. Через час розгорніть фольгу і перевірте готовність. Запашну рибу укладіть на красиве блюдо, за бажанням задекоріруйте і починайте дегустацію. Приємного апетиту!