Дорадо в духовці у фользі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Соковита риба дорадо з лимоном у фользі

Соковита риба дорадо з лимоном у фользі виконується без особливої праці й за короткий час. Ніжне ароматне м’ясо практично тане в роті. Якщо ви любите рибу і ніколи не пробували морського представника, зробіть це негайно. Ви отримаєте неземні відчуття, гарантую!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Дорадо – 700 гр.
  • Лимон – 100 гр.
  • Оливкова олія – 20 мл
  • Приправи для риби – на смак.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти. Рибну тушку звільніть від луски, видаліть зябра і кишки. Промийте під краном і приберіть вологу серветками. Лимон обшпарте окропом, обсушити.

Крок 2. Лимон нарізати напівкружечками.

Крок 3. Оливкова олія змішайте з сіллю, перцем і приправою для риби. Цією субстанцією натріть рибу всередині і зовні.

Крок 4. Підготуйте фольгу для запікання. У центрі покладіть подушку з лимонних скибочок. Зверху додайте дорадо. Черевце нафаршируйте лимонними скибочками. Запечатайте фольгу. Рибу викладіть на деко і приберіть запікатися на 20 хвилин в прогріту до 180 градусів духовку.

Крок 5. Через час розгорніть фольгу і перевірте готовність. Запашну рибу укладіть на красиве блюдо, за бажанням задекоріруйте і починайте дегустацію. Приємного апетиту!