Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Чилійський суп з конгріо

Чилійський суп з конгріо виглядає шикарно, нічого не сказати. Якщо ви плануєте звана вечеря, ароматна юшка буде ідеальна для першої страви. Фантастичне частування не залишиться без уваги. Страва виглядає чудово яскраво. Від одного вигляду гарантую гастрономічне задоволення.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Риба конгріо (креветочная риба) – 3 порції.
  • Молюски вонголе – 400-500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томати консервовані – 400 гр.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Вода – 1 л
  • Зелень – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Морква – 1 шт.
  • Масло оливкова – 1-2 ст. л
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Обшелушенный цибулю наріжте. Оранжевий коренеплід пошкрябайте і натріть на шатківниці. Овочі спасеруйте на прогрітій з олією сковорідці. Коли досягнете м’якості, вилийте консервовані томати, пробиті блендером. Тушкуйте, поки практично не випарується вся волога.

Крок 2. Картоплю звільніть від шкірки економкою, поріжте часточками і відправте до засмажки.

Крок 3. Влийте окріп, після вторинного закипання зменшіть нагрів і варіть до готовності картоплі. Замість окропу іноді використовую рибний бульйон. Смак у цьому випадку виходить більш насиченим.

Крок 4. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Тушки звільніть від шкіри. Дістаньте хребетну кістку, розділивши продукт на філе. Розріжте на порції і відправте в суп. Приправте спеціями і сіллю. Якщо бульйон кислуватий, збалансуйте смак цукром. Проваріть 5 хвилин. Риба готується швидко.

Крок 5. Розморожені вонголе відправте в суп і проваріть кілька хвилин. Вонголе беріть вже очищені, щоб заощадити час. Креветочную рибу теж краще взяти оброблену, щоб спростити приготування.

Крок 6. Святковий посуд заповніть ошатною чилійської юшкою, посипте листочками зелені і презентуйте яскраве страву. Дивовижне частування доречно для будь-якої події. Від кулінарного безумства гості просто обомлеют. Приємного апетиту!