Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Креветочная риба, запечена цілком

Креветочная риба, запечена цілком, готується супер просто. Дієтичний вечерю вам забезпечений за лічені хвилини. Корисне страву оцінять усі гості без винятку. Риба ідеальна для того, щоб ввести її в раціон маленьких дітей. Конкретно цей рецепт менш підходить дітям, але якщо виключити з рецепту вино, то цілком собі.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Риба конгріо (кінг-кліп креветочная риба) – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Цибуля-порей – 1 шт.
  • Цвітна капуста – 200 гр.
  • Брокколі – 200 гр.
  • Вино сухе біле – 50 мл
  • Вода – 50 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Італійські трави – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Конгріо дістаньте з морозилки і поставте в холодильник розморожуватися. Солодкий перець і цибулю-порей промийте. В перці видаліть серцевину і довільно порізати. Лук-порей наріжте кільцями. Овочі змішайте з брокколі і цвітною капустою. Укладіть у вогнетривку ємність.

Крок 2. Овочеву масу полийте частиною суміші з води і вина. Посоліть, поперчіть, приправте італійськими травами. Рибу звільніть від плавників. Промийте, приберіть вологу серветками. Видаліть нутрощі. Укладіть на овочі. На тушці зробіть поздовжні надрізи.

Крок 3. Конгріо полийте залишилися вином з водою і посипте запашними сушеними травами.

Крок 4. Розжаримо духовку, встановивши 200 градусів. Помістіть креветочную рибу з овочами запікатися на 20 хвилин.

Крок 5. Овочі, при такому способі приготування залишаються хрусткими, а риба виходить повністю пропеченою. Якщо для вас овочі жорсткуваті, збільште час приготування, але не пересушите рибу. Для цього знизьте температуру або накрийте фольгою.

Крок 6. Запрошуйте гостей покуштувати божественне страву. Це ідеальне блюдо для раціону «зожников і пэпэшек». Приємного апетиту!