Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Як смачно посмажити конгріо на сковороді

Як смачно посмажити конгріо на сковороді – питання, який не повинен виникати. Риба сама по собі смачна, і зіпсувати її не зможе ніхто. Якщо ви прямуєте інструкції, зазначеної нижче, проблем не буде, я вам обіцяю. Важливо не пересушити рибу. Готується креветочная риба максимально легко і за короткий час.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 6

Склад:

  • Риба конгріо (кінг-кліп креветочная риба) – 500 гр.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Борошно для панірування.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Дістаньте з морозилки і помістіть в холодильник розморожуватися. Рибу звільніть від плавників. Видаліть нутрощі.

Крок 2. Промийте креветочную рибу, приберіть вологу серветками. Розділіть на шматки прийнятного розміру.

Крок 3. Перекладіть в миску, посоліть. Приправте спеціями для риби і перцем. Збризніть лимонним соком. Розмішайте.

Крок 4. Запаніруйте кожен шматок в борошні.

Крок 5. У глибоку сковороду налийте масло без запаху. У кипляче масло занурте конгріо в паніровці. Прикрийте, щоб масло не разбрызгивалось по плиті.

Крок 6. Коли знизу утворюється апетитна скоринка, розгорніть рибу рум’яної стороною вгору. Періодично повертаючи, обсмажте з усіх боків.

Крок 7. Посмажте всю рибу. Надлишки масла промокніть серветками. Пригощайте соковитою закускою друзів і близьких. Приємного апетиту!