Як смачно посмажити конгріо на сковороді
Як смачно посмажити конгріо на сковороді – питання, який не повинен виникати. Риба сама по собі смачна, і зіпсувати її не зможе ніхто. Якщо ви прямуєте інструкції, зазначеної нижче, проблем не буде, я вам обіцяю. Важливо не пересушити рибу. Готується креветочная риба максимально легко і за короткий час.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 6
Склад:
- Риба конгріо (кінг-кліп креветочная риба) – 500 гр.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Борошно для панірування.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Дістаньте з морозилки і помістіть в холодильник розморожуватися. Рибу звільніть від плавників. Видаліть нутрощі.
Крок 2. Промийте креветочную рибу, приберіть вологу серветками. Розділіть на шматки прийнятного розміру.
Крок 3. Перекладіть в миску, посоліть. Приправте спеціями для риби і перцем. Збризніть лимонним соком. Розмішайте.
Крок 4. Запаніруйте кожен шматок в борошні.
Крок 5. У глибоку сковороду налийте масло без запаху. У кипляче масло занурте конгріо в паніровці. Прикрийте, щоб масло не разбрызгивалось по плиті.
Крок 6. Коли знизу утворюється апетитна скоринка, розгорніть рибу рум’яної стороною вгору. Періодично повертаючи, обсмажте з усіх боків.
Крок 7. Посмажте всю рибу. Надлишки масла промокніть серветками. Пригощайте соковитою закускою друзів і близьких. Приємного апетиту!