Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Креветочная риба з овочами в духовці

Креветочная риба з овочами в духовці – фантастичне частування, від якого всі гості будуть в приємному шоці. Приготувавши страву одного разу, воно стане вашим коронним. Ніжне щільне м’ясо і овочі ідеально підійдуть для повсякденного прийому їжі, і для святкового заходу.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Склад:

  • Риба конгріо (креветочная риба) – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Шампіньйони – 5 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Базилік – за смаком.
  • Часник – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Дістаньте з морозилки і помістіть в холодильник розморожуватися. Рибу звільніть від плавників. Видаліть нутрощі. Промийте креветочную рибу, приберіть вологу серветками. Розділіть на шматки прийнятного розміру.

Крок 2. З картоплі зніміть шкірку, нарізати не дуже тонкими кружальцями, підрум’яньте на сухій сковороді. Покладіть в ємність, у якій плануєте запікати. Приправте спеціями.

Крок 3. З печериць зніміть шкірку і порубаєте довільно. Обшелушите цибулю, наріжте, як подобається. Солодкий перець промийте, видаліть серцевину, порізати, як подобається. Овочі спасеруйте до м’якості, викладіть на картоплю.

Крок 4. Помідори промийте, частина поріжте скибочками, укладіть на овочевий шар.

Крок 5. Далі помістіть креветочную рибу. Посоліть.

Крок 6. Решта помідори поріжте кружечками і викладіть на кожен рибний шматок. Базилік перекрутіть з часником і полити помідори. Розжаримо духовку, встановивши 220 градусів. Поставте запікатися на 25 хвилин. Стежте, якщо боїтеся, що підгорить, зменшіть температуру або прикрийте фольгою.

Крок 7. Приступайте до дегустації яскравого частування. Приємного апетиту!