Конгріо – 8 смачних рецептів приготування креветочной риби з покроковими фото

Салат з конгріо

Салат з конгріо виглядає привабливо. Частування поєднує в собі різні смаки. Повз шикарного страви не пройде жоден гість. Яскрава колірна палітра радує око і манить своїм зовнішнім виглядом. Приготування салату максимально легке. Кулінарний шедевр шокує своєю смакотою!

Час готування – 18 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Риба конгріо філе – 400 гр.
  • Сік апельсина – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Волоський горіх – 1 ст. л.
  • Креветки – 100 гр.
  • Груші – 2 шт.
  • Масло кунжуту – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Листя зеленого салату – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Тушки звільніть від шкіри. Дістаньте хребетну кістку, розділивши продукт на філе. Зваріть рибу, остудіть і розріжте квадратиками.

Крок 2. Креветки зваріть у воді, посоливши і приправивши ароматними травами. Охолодіть і очистіть від хвостиків і стравоходу.

Крок 3. Промийте салатні листя і обсушіть. Листя нарвете руками.

Крок 4. Груші вимити, зніміть шкірку і порубаєте квадратиками.

Крок 5. Займіться складанням салату. Змішайте салатні листя, філе креветочной риби і грушу. Посоліть і приперчите. Посипте ядрами волоського горіха.

Крок 6. З’єднайте свіжовичавлений апельсиновий сік з кунжутним маслом.

Крок 7. Збризніть салат заправкою. Прикрасьте креветками. Приємного апетиту!