Салат з конгріо
Салат з конгріо виглядає привабливо. Частування поєднує в собі різні смаки. Повз шикарного страви не пройде жоден гість. Яскрава колірна палітра радує око і манить своїм зовнішнім виглядом. Приготування салату максимально легке. Кулінарний шедевр шокує своєю смакотою!
Час готування – 18 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Риба конгріо філе – 400 гр.
- Сік апельсина – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Волоський горіх – 1 ст. л.
- Креветки – 100 гр.
- Груші – 2 шт.
- Масло кунжуту – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Листя зеленого салату – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. З вечора подбайте про розморожування конгріо. Тушки звільніть від шкіри. Дістаньте хребетну кістку, розділивши продукт на філе. Зваріть рибу, остудіть і розріжте квадратиками.
Крок 2. Креветки зваріть у воді, посоливши і приправивши ароматними травами. Охолодіть і очистіть від хвостиків і стравоходу.
Крок 3. Промийте салатні листя і обсушіть. Листя нарвете руками.
Крок 4. Груші вимити, зніміть шкірку і порубаєте квадратиками.
Крок 5. Займіться складанням салату. Змішайте салатні листя, філе креветочной риби і грушу. Посоліть і приперчите. Посипте ядрами волоського горіха.
Крок 6. З’єднайте свіжовичавлений апельсиновий сік з кунжутним маслом.
Крок 7. Збризніть салат заправкою. Прикрасьте креветками. Приємного апетиту!