Пікша, запечена в духовці – це яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого домашнього або святкового столу. Риба відрізняється ніжним смаком і поживними властивостями. Її можна подавати до столу з соліннями, свіжими овочами і будь-якими гарнірами за вашим смаком. Щоб приготувати продукт в домашніх умовах, використовуйте нашу перевірену кулінарну збірку з семи смачних рецептів з покроковими фото.
Пікша, запечена у фользі в духовці
Пікша, запечена у фользі в духовці, виходить дуже ніжною, соковитою і апетитною. Таке частування яскраво різноманітить ваше меню і порадує близьких. Подавайте поживне рибне блюдо до сімейного обіду або вечері. Доповнюйте свіжими овочами йди іншими гарнірами.
Інгредієнти на
4 порц.
- Пікша 1.2 кг
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Кріп 10 гр.
- Лимон 20 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
Процес приготування:
- Спочатку розморожуємо і промиваємо рибу під водою. При необхідності, очищаємо.
- Подрібнюємо часник і перемішуємо його з оливковою олією у глибокій тарілці.
- У цю ж суміш додаємо сіль, спеції, подрібнену зелень. Ретельно перемішуємо.
- Підготовлену рибу кладемо на деко з фольгою. Обмазуємо її ароматною заготівлею з масла і спецій.
- Нарізаємо цибулю і лимон. Викладаємо продукти на рибу.
- Загортаємо заготовку у фольгу. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.
- Соковита пікша, запечена у фользі в духовці, готова. Діліть на порції і подавайте до столу!
