Пікша, запечена в духовці – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Пікша, запечена в духовці – це яскрава і смачна кулінарна ідея для вашого домашнього або святкового столу. Риба відрізняється ніжним смаком і поживними властивостями. Її можна подавати до столу з соліннями, свіжими овочами і будь-якими гарнірами за вашим смаком. Щоб приготувати продукт в домашніх умовах, використовуйте нашу перевірену кулінарну збірку з семи смачних рецептів з покроковими фото.

Пікша, запечена у фользі в духовці

Пікша, запечена у фользі в духовці, виходить дуже ніжною, соковитою і апетитною. Таке частування яскраво різноманітить ваше меню і порадує близьких. Подавайте поживне рибне блюдо до сімейного обіду або вечері. Доповнюйте свіжими овочами йди іншими гарнірами.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Пікша 1.2 кг
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Кріп 10 гр.
  • Лимон 20 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.

Процес приготування:

  1. Спочатку розморожуємо і промиваємо рибу під водою. При необхідності, очищаємо.
  2. Подрібнюємо часник і перемішуємо його з оливковою олією у глибокій тарілці.
  3. У цю ж суміш додаємо сіль, спеції, подрібнену зелень. Ретельно перемішуємо.
  4. Підготовлену рибу кладемо на деко з фольгою. Обмазуємо її ароматною заготівлею з масла і спецій.
  5. Нарізаємо цибулю і лимон. Викладаємо продукти на рибу.
  6. Загортаємо заготовку у фольгу. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.
  7. Соковита пікша, запечена у фользі в духовці, готова. Діліть на порції і подавайте до столу!