Філе пікші з овочами в духовці
Філе пікші з овочами в духовці нескладно приготувати в домашніх умовах. Побалуйте своїх близьких апетитним і ніжним частуванням. Готова риба вийде живильної і ароматною. Відмінне кулінарне рішення для вашого сімейного святкового обіду або вечері. Беріть на замітку наш покроковий рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе пікші – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Помідор – 3 шт.
- Сир Моцарелла – 130 гр.
- Помідор – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Майонез – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо філе пікші природним способом.
Крок 2. Нарізаємо рибу порціонними шматками, посипаємо їх сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 3. Очищаємо цибулю з морквою. Цибуля розбираємо на півкільця. Моркву натираємо на тертці. Тушкуємо овочі на сковороді до м’якості.
Крок 4. У форму для запікання викладаємо шар з моркви і цибулі. Зверху розкладаємо шматочки риби.
Крок 5. Закриваємо шари кружечками помідорів і сумішшю з майонезу, тертого сиру і зелені.
Крок 6. Прибираємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Крок 7. Філе пікші з овочами в духовці готово. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!