Смажений минтай на сковороді – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений минтай на сковороді – це дуже яскрава і хрустке частування для вашого обіднього столу або сімейного вечері. Готовий продукт можна є просто так чи подавати з будь-якими гарнірами за смаком. Для приготування обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну добірку з десяти покрокових рецептів з фотографіями.

Минтай з цибулею та морквою на сковороді

Минтай з цибулею та морквою на сковороді – дуже соковите і апетитне блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Готове частування можна подавати до столу разом з овочами та іншими гарнірами за смаком. Для приготування страви беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Минтай 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Томатна паста-3 ст. л.
  • Вода тепла 2 склянки

Процес приготування:

  1. Заздалегідь розморожуємо минтай без використання води або мікрохвильовій печі. Після продукт нарізаємо порційними шматками.
  2. Порційні шматочки викладаємо на сковороду, посипаємо сіллю і перцем.
  3. Далі очищаємо овочі і промиваємо їх. Цибулю дрібно ріжемо ножем, моркву натираємо на тертці.
  4. Посипаємо овочами рибу в сковороді.
  5. У двох склянках гарячої води розмішуємо томатну пасту. Перелити цю суміш в сковороду з рибою.
  6. Ставимо посуд на плиту. На великому вогні доводимо вміст до кипіння, після зменшуємо вогонь і тушкуємо блюдо близько 25-30 хвилин.
  7. апетитний Соковитий і минтай з цибулею і морквою готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!