Пікша, запечена в духовці – 7 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Пікша, запечена в майонезі

Пікша, запечена в майонезі – нескладне в приготуванні домашнє блюдо. Побалуйте своїх близьких апетитним і ніжним частуванням. Готова риба вийде живильної і ароматною. Відмінне кулінарне рішення для вашого сімейного святкового обіду або вечері. Беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пікша – 0,5 кг
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 0,5 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор черрі – 3 шт.
  • Лимон – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо рибу, нарізаємо її порційними шматками і викладаємо в глибоку тарілку.

Крок 2. Солимо і перчимо інгредієнт за смаком.

Крок 3. Доповнюємо продукт майонезом і гірчицею.

Крок 4. Очищаємо цибулю від лушпиння.

Крок 5. Нарізаємо овоч невеликими шматками і викладаємо його в загальну тарілку.

Крок 6. Сюди ж відправляємо половинки помідорів черрі.

Крок 7. Акуратно перемішуємо заготовку.

Крок 8. Перекладаємо рибу на деко з фольгою, обмазаної рослинним маслом. Доповнюємо шматочками лимона.

Крок 9. Відправляємо страву в розігріту до 200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Крок 10. Смачна пікша, запечена в майонезі, готова. Подавайте до столу!