Пікша з картоплею в духовці
Пікша з картоплею в духовці – готову страву для вашого домашнього або святкового столу. Якщо ви не знаєте, як смачно і ситно приготувати білу рибу, то використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Урізноманітніть своє звичне меню новим яскравим стравою.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Пікша – 2 кг
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Лимон – 1 шт.
- Сметана – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Коріандр мелений – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Пікшу розморожуємо, промиваємо та нарізаємо порційними шматками.
Крок 2. Шматочки посипаємо сіллю, сумішшю перців і коріандром. Акуратно перемішуємо й даємо трохи замаринуватися.
Крок 3. Очищаємо картоплю, промиваємо його і нарізаємо тонкими колами.
Крок 4. Кружальцями розбираємо і промитий лимон.
Крок 5. На фольгу кладемо шматочки пікші, відтворюючи форму цілої риби. Між шматками розміщуємо картоплю і лимон.
Крок 6. Обмазуємо заготівлю сметаною і щільно загортаємо у фольгу.
Крок 7. Відправляємо частування в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Крок 8. Апетитна пікша з картоплею в духовці готова. Можна подавати до столу!