Тарталетки з сирним сиром – 8 рецептів з покроковими фото

Тарталетки з сирним сиром – вишукана закуска, з чудовими смаком і елегантним виглядом. Тарталетки подаються до святкового застілля, фуршету та романтичної вечері. Для страви тарталетки беруться з будь-якого тесту: пісочного, листкового або вафельного. Сирний сир є базовою начинкою і доповнюється продуктами з м’яса, риби, копченостями, овочами, зеленню і соліннями.

Тарталетки з сирним сиром і червоною ікрою

Яскрава ікра червоної риби на тлі білого сирного сиру і в тарталетках – чудовий декор і частування на будь-якому святковому столі. Вершковий сир береться будь-який: і «Філадельфія», і «Маскарпоне», і «Рікотта». У цьому рецепті робимо сирну основу страви з сиру зі сметаною. Формуємо закуску в готових вафельних тарталетках і відразу перед подачею до столу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Тарталетки 8 шт.
  • Ікра червона 40 гр.
  • Сметана 30 мл
  • Сир 150 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

  1. Тарталетки з сирним сиром приготувати дуже просто. Першим ділом готуються продукти з розрахунком потрібної кількості порцій і згідно з рецептом.
  2. В окрему чашку кладуть свіжий сир. Потім до нього додається жирна сметана, яку можна замінити або натуральним йогуртом або кефіром. Сир посипається сіллю з чорним перцем за смаком.
  3. Будь кухонним гаджетом сир зі сметаною збиваються в однорідну ніжну масу.
  4. Тарталетки відразу ставляться на сервірувальні тарілки.
  5. Потім за допомогою ложки або кондитерського мішечка (так буде гарніше) вони заповнюються приготовленої сирною масою врівень з краями тарталеток.
  6. Поверх сирної маси викласти чайною ложечкою трохи червоної ікри.
  7. Потім ці вироби красиво декоруються гілочками петрушки.
  8. Приготовані тарталетки відразу ставляться до накритому до святкової трапези столу. Приємного апетиту!