Тарталетки з сирним сиром – 8 рецептів з покроковими фото

Тарталетки з сирним сиром – вишукана закуска, з чудовими смаком і елегантним виглядом. Тарталетки подаються до святкового застілля, фуршету та романтичної вечері. Для страви тарталетки беруться з будь-якого тесту: пісочного, листкового або вафельного. Сирний сир є базовою начинкою і доповнюється продуктами з м’яса, риби, копченостями, овочами, зеленню і соліннями.

Тарталетки з сирним сиром і червоною ікрою

Яскрава ікра червоної риби на тлі білого сирного сиру і в тарталетках – чудовий декор і частування на будь-якому святковому столі. Вершковий сир береться будь-який: і «Філадельфія», і «Маскарпоне», і «Рікотта». У цьому рецепті робимо сирну основу страви з сиру зі сметаною. Формуємо закуску в готових вафельних тарталетках і відразу перед подачею до столу.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Тарталетки 8 шт.
  • Ікра червона 40 гр.
  • Сметана 30 мл
  • Сир 150 гр.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

  1. Тарталетки з сирним сиром приготувати дуже просто. Першим ділом готуються продукти з розрахунком потрібної кількості порцій і згідно з рецептом.
  2. В окрему чашку кладуть свіжий сир. Потім до нього додається жирна сметана, яку можна замінити або натуральним йогуртом або кефіром. Сир посипається сіллю з чорним перцем за смаком.
  3. Будь кухонним гаджетом сир зі сметаною збиваються в однорідну ніжну масу.
  4. Тарталетки відразу ставляться на сервірувальні тарілки.
  5. Потім за допомогою ложки або кондитерського мішечка (так буде гарніше) вони заповнюються приготовленої сирною масою врівень з краями тарталеток.
  6. Поверх сирної маси викласти чайною ложечкою трохи червоної ікри.
  7. Потім ці вироби красиво декоруються гілочками петрушки.
  8. Приготовані тарталетки відразу ставляться до накритому до святкової трапези столу. Приємного апетиту!

Святкові тарталетки з сирним сиром і червоною рибою

Закуски на основі червоної риби і особливо малосоленой – майже обов’язкова страва будь-якого урочистого столу, і тарталетки з такою рибою не виняток. В рецепті Вам пропонується гарна подача тарталеток, адже червона риба і сирний сир – інгредієнти ніжні. Тарталетки, щоб не втратили хрусткий смак, застелем слайсами свіжого огірка.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Тарталетки – 9 шт.
  • Сьомга малосолоний – 100 гр.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Сир сирний – 100 гр.
  • Петрушка – для декору.
  • Лимон – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Свіжий огірок з допомогою звичайної овочечистки нарізати поперек тонкими слайсами. Потім 3-4 слайсу укладаються в тарталетку у вигляді квіткових пелюсток.

Крок 2. Таким порядком формуються всі тарталетки.

Крок 3. Малосолоний сьомга гострим ножем також нарізається тонкими поздовжніми скибочками, згортається в кульок і вкладається в тарталетки поверх огірка.

Крок 4. Якісний сирний сир перекладається в кондитерський мішечок і через фігурну насадку красиво розміщується поверх рибних скибочок.

Крок 5. Потім тарталетки з начинкою декоруються листочками петрушки.

Крок 6. Вироби акуратно перекладаються на сервірувальну тарілку, доповнюються тонкими полукружками лимона і страву одразу подається до столу. Приємного апетиту!

Тарталетки з сирним сиром і креветками

Тарталетки на нашому столі впевнено займають місце традиційних закусок. Варіантом їх буде начинка з кисломолочного сиру з креветками. Щоб не зіпсувати блюдо, треба креветки правильно розморозити і приготувати, щоб не вийшли гумовими. У цьому рецепті креветки обсмажуються. Сирний сир доповнюється зеленню і часником.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Креветки середні – 200 гр.
  • Сир сирний – 120 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубки.
  • Зелень – за смаком.
  • Рослинне масло – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаються часникові зубки і роздавлюються ножем. Потім два зубки обсмажуються на олії і видаляються зі сковорідки.

Крок 2. У це масло з часниковим ароматом, кладуться розморожені і очищені креветки і обсмажуються протягом 3 хвилин на обох сторонах.

Крок 4. В окремій піалі змішується сирний сир з майонезом, подрібненим зубком часнику і дрібно нашаткованої зеленню. Потім цією сирною масою заповнюються тарталетки.

Крок 4. Поверх сирної маси кладуть обсмажені креветки.

Крок 5. Тарталетки з сирним сиром і креветками укладаються на сервірувальне блюдо, декоруються зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!

Тарталетки з сирним сиром, сьомгою і огірком

Закуски з сьомгою та сиром досить популярні і не виняток – тарталетки з такою начинкою. У рецепті вказано вершковий сир, але його можна замінити сирним. Органолептичні якості і текстура цих сирів дещо відрізняються, але на смак готового блюда це не позначається. Тарталетки доповнюються огірком з зеленню і готуються швидко. В цьому блюді важливо гарне оформлення.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 8.

Склад:

  • Тарталетки – 16 шт.
  • Сир вершковий (сирний) – 175 гр.
  • Сьомга малосолоний – 120 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – 1 дрібка.
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки.

Процес приготування:

Крок 1. Першим ділом готуються у вказаній в рецепті кількості всі продукти для приготування тарталеток.

Крок 2. Сир кладеться в окрему піалу. До нього додаються дрібно нашатковану кріп і сіль з чорним перцем.

Крок 3. Ложкою сир добре перемішується, і начинка пробується на смак.

Крок 4. Тарталетки беруться з несолодкого пісочного тіста і розставляються на столі.

Крок 5. Потім вони заповнюються приготовленої сирною начинкою з допомогою ложки або кондитерського мішечка.

Крок 6. На максимально тонкі слайсы нарізається сьомга відповідно до кількості тарталеток. Потім шматочки сьомги згортаються у вигляді трояндочки і укладаються поверх сирної начинки.

Крок 7. Огірок овочечисткою нарізається також тонкими слайсами. Потім вони акуратно загортаються і кладуться в тарталетки поруч з трояндочками з сьомги. За бажанням, тарталетки декоруються зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!

Дуже смачні тарталетки з сирним сиром і авокадо

Тарталетки самі по собі мають нейтральний смак, що дозволяє наповнювати їх начинкою. Є правило в їх оформленні – один компонент начинки повинен мати масляну текстуру, що компенсує сухість кошики і утримує інші інгредієнти. Таку текстуру додасть творожному сиру авокадо. Тарталетки доповнюються будь морепродуктів: рибою, ікрою або креветками.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 5.

Склад:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Сир сирний – 70 гр.
  • Риба копчена філе – 30 гр.
  • Сік лимона – 2 мл
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для тарталеток вибирається м’який плід авокадо. Він промивається, розрізається навпіл і видалити кісточки. Потім авокадо нарізати невеликими шматочками, і вони сбрызгиваются лимонним соком.

Крок 2. У чашу блендера кладеться вказану кількість сирного сиру і додаються шматочки авокадо з сіллю по своєму смаку. Потім ці інгредієнти подрібнюються до стану однорідного пюре.

Крок 3. Отриманої сирною масою заповнюються всі тарталетки. Риба нарізається тонкими скибочками і кладеться поверх сирної маси. Замість риби можна викласти в тарталетки інші морепродукти по своєму смаку.

Крок 4. Потім тарталетки декоруються, для різноманітності частину їх можна закрити другий тарталеткою, і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!

Як приготувати тарталетки з сирним сиром і крабовими паличками?

Тарталетки з начинкою з кисломолочного сиру з крабовими паличками відрізняє оригінальний ніжний смак. Тарталетки з такою начинкою не розмокнуть, тому їх можна приготувати заздалегідь, що зручно для пікніка. Доповнимо начинку червоною ікрою і для декору візьмемо помідори-черрі і зелень. Інгредієнти рецепту розраховані на 12 великих або 25 маленьких тарталеток.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 6.

Склад:

  • Тарталетки – 12 шт.
  • Сир сирний – 150 гр.
  • Крабові палички – 150 гр.
  • Ікра червона – 100 гр.
  • Помідори-черрі – за смаком.
  • Часник – 2 зубки.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Крабові палички звільняються від упаковки, нарізати шматочками і поміщаються в чашу блендера.

Крок 2. Потім, на невеликій швидкості приладу, палички подрібнюються в однорідну масу.

Крок 3. У чашу кладеться сирний сир, додаються сіль з чорним перцем і подрібнені часникові зубки. Все ще раз перемішується.

Крок 4. Приготовлена сирно-крабовая начинка перекладається в кондитерський мішечок.

Крок 5. Тарталетки розкладаються на сервировочном блюді і на дно їх кладеться трохи, по чайній ложечці, червоної ікри.

Крок 6. Потім тарталетки поверх ікри красиво і через фігурну насадку заповнюються приготованим кремом.

Крок 7. Поверх крему кладеться ще трохи ікри.

Крок 8. Тарталетки декоруються промитими гілочками зелені.

Крок 9. Декор доповнюється часточками помідорів-чері.

Крок 10. Приготовлена вишукана закуска подається до столу. Приємного апетиту!

Швидкі і прості тарталетки з сирним сиром і тунцем

Ця апетитна і в міру солона закуска буде відмінним варіантом як для фуршетного столу, так і смачним домашнім перекусом. Щоб тарталетки зберегли хрусткий смак, з консервованого тунця повністю зливається сік з маслом. Тарталетки підходять будь-які: пісочний, вафельні або з листкового тіста. Закуску доповнимо свіжим помідором і декоруємо червоною ікрою.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 5.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 5 шт.
  • Сир сирний – 2 ст. л.
  • Тунець консервований – 2 ст. л.
  • Помідори – 1 шт.
  • Ікра червона – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку готуються зазначені в рецепті продукти з розрахунку на потрібну кількість порцій. Тунець виймається з банки і за допомогою виделки подрібнюється невеликими шматочками.

Крок 2. Промитий помідор шинкуется маленькими кубиками. Всі інгредієнти укладаються в тарталетки пошарово.

Крок 3. Тарталетки ставляться на сервірувальне блюдо. Першим шаром кладуться в тарталетки шматочки помідора.

Крок 4. На помідори укладається подрібнений тунець, щоб тарталетки були заповнені їм повністю. Ложкою риба трохи ущільнюється.

Крок 5. Потім поверх тунця кладуть товстий шар сирного сиру і його поверхня вирівнюється ложечкою. Сир трохи посипається сіллю.

Крок 6. Тарталетки з тунцем і сирним сиром декоруються невеликою кількістю червоної ікри.

Крок 7. Приготовану страву одразу подається до столу. Приємного апетиту!

Смачні тарталетки з сирним сиром і мідіями

Тарталетки з начинкою з кисломолочного сиру з мідіями – смачна закуска і пікантна. Вона сподобається не тільки любителям морепродуктів, але й прикрасить будь-який стіл. Готуємо на основі сирного вершкового сиру. Беремо заморожені мідії та їх готуємо відразу і без розморожування. Декоруємо закуску свіжою зеленню.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Тарталетки – 16 шт.
  • Мідії – 150 гр.
  • Сир сирний вершковий – 140 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зубки.
  • Зелень – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Заморожені мідії кладуть на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і кілька хвилин тушкуються на маленькому вогні.

Крок 2. В окремій чашці змішується дві ложки сметани з подрібненими часникодавку зубками часнику. Після повного випаровування зі сковорідки рідини, до мідій кладеться сметанний соус, все перемішується і вже на середньому вогні гаситься ще протягом 5 хвилин. Потім приготовлені мідії трохи охолоджуються.

Крок 3. Сирний сир покласти в кондитерський мішечок і сиром в невеликій кількості, заповнюються тарталетки.

Крок 4. Потім в кожну тарталетку кладеться по 2-3 приготовані в сметанному соусі мідії.

Крок 5. Тарталетки з мідіями декоруються по своєму смаку зеленню і відразу подаються до столу. Приємного апетиту!