Морква по-корейськи в домашніх умовах – 10 швидких і смачних рецептів з фото

Морква по-корейськи в домашніх умовах — швидка, смачна і пікантна закуска. Незважаючи на простоту корейської моркви, її можна приготувати в різних варіаціях. Оцініть 10 покрокових рецептів приготування страви і вибирайте той, який сподобається саме вам!

Як приготувати моркву по-корейськи будинку з готовою приправою?

Простий спосіб приготувати корейську моркву по класичному рецепту в домашніх умовах – з додаванням спеціальної приправи. Закуска вийде соковитою і в міру пряної. Можна подавати як доповнення до гарячих страв.

Інгредієнти на
0.8 кг.

  • Морква 800 гр.
  • Приправа для корейської моркви ½ ст. л.
  • Суміш перців 1 ч. л.
  • Цукор-пісок 50 гр.
  • Часник 4 зуб.
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

  1. Як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах? Овочі очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на тертці для корейської моркви.
  2. В овочеву масу додаємо цукор і сіль.
  3. Слідом викладаємо приправу для корейської моркви і суміш перців.
  4. Вливаємо потрібну кількість столового оцту.
  5. Додаємо дві столові ложки рослинної олії.
  6. Очищаємо зубчики часнику. Далі продукт продавлюємо через прес і викладаємо його в загальну масу.
  7. Вимішуємо заготівлю і маринуємо її 5 годин у холодильнику. Після можна подавати до столу!

Класична гостра морква по-корейськи в домашніх умовах

Домашню морква по-корейськи можна приготувати з гострим смаком. Ароматне частування складе відмінну компанію гарячим і м’ясних страв. Оцініть традиційний пікантний рецепт.

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 1 кг

Інгредієнти:

  • Морква – 1 кг
  • Сіль – 10 гр.
  • Цукор – 30 гр.
  • Перець червоний пекучий мелений – 2 ч. л.
  • Оцет столовий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Кунжут – за смаком.

Процес приготування:

1. Очищаємо моркву від шкірки і промиваємо її.

2. Далі натираємо продукт на тертці для корейської моркви. Можна використовувати овочерізку.

3. Викладаємо продукт в глибоку миску. Засипаємо його сіллю і цукром.

4. Далі кладемо головну пряність – пекучий перець. З ним слід працювати акуратно. Потрібно відразу промити руки і уникати потрапляння в очі.

5. Кунжут обсмажуємо в розпеченій сковороді близько 1 хвилини.

6. Перекладаємо кунжут до моркви. Сюди ж вливаємо столовий оцет і підігріте рослинне масло. Вимішуємо блюдо і ставимо його в холодильник на 5 годин.

7. Пікантна корейська морква готова. Подавайте закуску до столу!

Простий і смачний рецепт приготування моркви по-корейськи з часником

Ароматна корейська морква виходить особливо ароматною з додаванням часнику. Проста в приготуванні домашня закуска порадує яскравим і в міру пікантним смаком. Подавайте до гарячих страв!

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Морква – 0,5 кг
  • Часник – 3 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 10 гр.
  • Цукор – 10 гр.
  • Перець червоний пекучий мелений – 1 ч. л.
  • Горіх мускатний – 1 ч. л.
  • Оцет столовий – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2,5 ст. ложки

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Моркву заздалегідь промиваємо і очищаємо.

2. Виливаємо рослинне масло в каструлю. Обсмажуємо в ній шматки цибулі з мускатним горіхом і червоним перцем. Вимикаємо, коли з’явиться яскравий аромат.

3. Очищені овочі натираємо на тертці для корейської моркви. Додаємо до неї цукор з сіллю, розмішуємо вміст.

4. Переливаємо до моркви масло після обсмажування цибулі. Сам цибулю викидаємо.

5. Сюди ж продавлюємо зубчики часнику, вливаємо оцет. Ретельно перемішуємо і ставимо форму в холодильник на 4-5 годин.

6. Ароматна часникова корейська морква готова. Пригощайтеся!

Як зробити корейську моркву з цибулею самостійно вдома?

Яскраву за смаком і ароматну морква по-корейськи не складно приготувати в домашніх умовах. Візьміть на замітку перевірений рецепт страви з додаванням ріпчастої цибулі.

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Морква – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – 20 гр.
  • Цукор – 30 гр.
  • Спеції – за смаком.
  • Оцет столовий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищаємо і промиваємо моркву. З цибулини знімаємо шкірку.

2. Натираємо моркву тонкою соломкою. Для цього зручно використовувати спеціальну терку.

3. Засипаємо овоч цукром і сіллю. Перемішуємо.

4. Слідом додаємо спеції. Можна використовувати готову приправу для корейської моркви.

5. Гарненько вимішуємо вміст.

6. Ріпчасту цибулю ріжемо дрібними кубиками.

7. Смажимо цибулю до прозорості на олії.

8. Перекладаємо піджарку в загальну масу. Також вливаємо оцет.

9. Знову перемішуємо і ставимо продукт в холодильник на 4-5 годин.

10. Ароматна морква по-корейськи в домашніх умовах готова. Подавайте до столу!

Пікантна і ароматна морква по-корейськи з заправкою чим-чим

Пікантну корейську моркву в домашніх умовах можна приготувати з заправкою чим-чим. Холодна закуска стане яскравим доповненням до вашого обіднього столу. Спробуйте цікавий рецепт!

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Моркву – 0,7 кг
  • Заправка корейська Чим-чим – 60 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Моркву очищаємо від шкірки і промиваємо.

2. Далі натираємо овоч тонкою соломкою за допомогою овочерізки.

3. Очищаємо цибулю й ріжемо його дрібними кубиками.

4. У сковороді з рослинним маслом подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого відтінку.

5. У глибоку тарілку викладаємо моркву і додаємо до неї заправку Чим-чим.

6. Сюди ж відправляємо і цибулю. Ретельно вимішуємо вміст і зберігаємо в холодильнику близько 5 годин.

7. Через деякий час апетитна корейська морква готова. Можна подавати до столу!

Дуже смачна корейська морква з соєвим соусом і кунжутом

Для домашнього столу можна приготувати апетитну корейську моркву по простому і швидкому рецептом. Частування доповнює соєвий соус і кунжут. Інгредієнти надають закуски яскравий і неповторний смак.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 500 гр.

Інгредієнти:

  • Морква – 0,5 кг
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Часник – 6 зубчиків.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Оцет столовий – 50 мл
  • Соус соєвий – 60 мл

Процес приготування:

1. Очищаємо моркву від шкірки, промиваємо її і натираємо тонкою соломкою.

2. В невелику тарілку занурюємо соєвий соус і оцет. Виливаємо його в моркву.

3. Відміряємо потрібну кількість солі, цукру і меленого чорного перцю.

4. Розмішуємо сухі інгредієнти і також відправляємо їх в загальну масу.

5. Знімаємо лушпиння з зубчиків часнику. Продавлюємо продукт через прес і відправляємо в заготовку.

6. Посипаємо вміст кунжутом. Ретельно все перемішуємо, маринуємо в холодильнику 1 годину і подаємо до столу!

Швидкий і смачний рецепт моркви по-корейськи з лимонним соком

Насичений і цікавий смак домашньої моркви по-корейськи виходить за допомогою лимонного соку. В такому варіанті не знадобиться додавання оцту. Спробуйте яскраве частування, яке доповнить багато страви вашого столу.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 500 гр.

Інгредієнти:

  • Морква – 0,5 кг
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Коріандр мелений – за смаком.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сік лимонний – 100 мл
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти для приготування закуски. Моркву чистимо від шкірки і промиваємо.

2. Далі овоч натираємо дрібною соломкою. Використовуйте для цього спеціальну тертці для корейської моркви. Викладаємо продукт в глибоку посуд.

3. Сюди ж додаємо подрібнені зубчики часнику.

4. Далі додаємо сіль і цукор. Розмішуємо вміст.

5. За смаком додаємо коріандр і чорний мелений перець.

6. Вливаємо олію і лимонний сік. Знову перемішуємо заготівлю і ставимо його в холодильник на 1-2 години.

7. Готове частування можна подавати до столу або покласти на зберігання в скляну банку.

Як заготовити морква по-корейськи на зиму в домашніх умовах?

як пікантного і оригінального частування на зиму можна приготувати корейську моркву. Візьміть на замітку домашній рецепт. Холодна закуска урізноманітнює і прикрасить ваш стіл.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1 кг

Інгредієнти:

  • Морква – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Приправа для моркви по-корейськи – 40 гр..
  • Часник – 3 зубчики.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

1. Чистимо головний інгредієнт і поділяємо його на тонку соломку.

2. Очищаємо часник від лушпиння. Продавлюємо його через спеціальний інструмент або дрібно ріжемо ножем.

3. Відправляємо підготовлені в глибоку металеву миску. Додаємо сюди приправу і половину цукру. Вимішуємо і залишаємо на годину.

4. Зливаємо з заготівлі виділився сік. Додаємо цукор, оцет і рослинне масло. Кип’ятимо продукт три хвилини на плиті, після перекладаємо в стерилізовані банки.

5. Закриваємо частування кришками, остуджуємо і ставимо на зберігання.

Як швидко і смачно зробити морква по-корейськи без додання оцту?

ніжніша за смаком морква по-корейськи виходить без додавання оцту. Оцініть просту кулінарну ідею для вашого домашнього столу! Його можна подавати як закуску або як доповнення до гарячих страв.

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Морква – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Цукор – 20 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений – 20 гр.
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Чистимо, промиваємо моркву. Натираємо її тонкою соломкою.

2. Засипаємо продукт сіллю і цукром. Ретельно выминаем вміст руками.

3. Додаємо та інші спеції. Продавлюємо зубчики часнику.

4. Прибираємо лушпиння з цибулі, ріжемо його не занадто дрібними шматками.

5. Обсмажуємо продукт до появи аромату. Далі цибулю витягаємо, а масло, що залишилося переливаємо до моркви.

6. Відразу ж додаємо і лимонний сік. Перемішуємо заготівлю і маринуємо його в холодильнику 2 години.

7. Соковита корейська морква без додання оцту готова. Подавайте до столу!

Ароматна морква по-корейськи з коріандром в домашніх умовах

Традиційний домашній варіант моркви по-корейськи – з додаванням меленого коріандру. Інгредієнт надає страві особливий аромат і смак. Порадуйте близьких яскравим частуванням!

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порцій – 500 гр.

Інгредієнти:

  • Морква – 0,5 кг
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Оцет столовий – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

2. Моркву очищаємо від шкірки, промиваємо, а потім натираємо тонкою соломкою.

3. Далі ріжемо цибулю кубиками або півкільцями.

4. Обсмажуємо цибулю до яскравого аромату на рослинному маслі. Після продукт прибираємо, а маслу даємо охолонути.

5. Додаємо вміст сіль, цукор, мелені перець, коріандр і подрібнені зубчики часнику.

6. Далі вливаємо в вміст ароматне остигле масло.

7. Приєднуємо столовий оцет. Вимішуємо продукти і маринуємо в холодильнику 2 години.

8. Викладаємо готову частування на тарілки і подаємо до столу!