Морква по-корейськи в домашніх умовах – 10 швидких і смачних рецептів з фото

Морква по-корейськи в домашніх умовах — швидка, смачна і пікантна закуска. Незважаючи на простоту корейської моркви, її можна приготувати в різних варіаціях. Оцініть 10 покрокових рецептів приготування страви і вибирайте той, який сподобається саме вам!

Як приготувати моркву по-корейськи будинку з готовою приправою?

Простий спосіб приготувати корейську моркву по класичному рецепту в домашніх умовах – з додаванням спеціальної приправи. Закуска вийде соковитою і в міру пряної. Можна подавати як доповнення до гарячих страв.

Інгредієнти на
0.8 кг.

  • Морква 800 гр.
  • Приправа для корейської моркви ½ ст. л.
  • Суміш перців 1 ч. л.
  • Цукор-пісок 50 гр.
  • Часник 4 зуб.
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

  1. Як приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах? Овочі очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на тертці для корейської моркви.
  2. В овочеву масу додаємо цукор і сіль.
  3. Слідом викладаємо приправу для корейської моркви і суміш перців.
  4. Вливаємо потрібну кількість столового оцту.
  5. Додаємо дві столові ложки рослинної олії.
  6. Очищаємо зубчики часнику. Далі продукт продавлюємо через прес і викладаємо його в загальну масу.
  7. Вимішуємо заготівлю і маринуємо її 5 годин у холодильнику. Після можна подавати до столу!