Лаваш з сиром – 10 рецептів рулету з лаваша в духовці на сковороді з покроковими фото

Конвертики з лаваша з сиром і зеленню на сковороді

Сир і зелень – це ідеальне поєднання смаків і ароматів, яка чудово доповнює тонкий лист лаваша. Сформувавши конвертики з сирною начинкою, і підрум’янивши їх на сковороді, ми отримаємо смачну і швидку закуску або повноцінний сніданок для усіх членів сім’ї.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Петрушка (подрібнена) – 3 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Два пласта лаваша нарізаємо великими квадратиками, розміром приблизно 20 на 20 сантиметрів.

Крок 2. У великій ємності змішуємо сир, сире яйце, сіль і пару щіпок чорного молого перцю – ретельно перемішуємо.Крок 3. Після, в сирну масу додаємо пропущений через прес часник, петрушку, столову ложку майонезу (можна замінити сметаною) – перетираємо до однорідної консистенції і рівномірного розподілу компонентів.

Крок 4. На куточок квадрата з лаваша викладаємо приблизно 1,5-2 столових ложки начинки.

Крок 5. Кутом закриваємо начинку, підтягуючи його до центру квадрата.

Крок 6. Потім, до центру укладаємо і бічні сторони.

Крок 7. А вільним краєм закриваємо отриманий конвертик.

Крок 8. Подібним чином «фаршируємо» весь лаваш.

Крок 9. У сковороді розігріваємо масло і викладаємо заготовки.

Крок 10. Обсмажуємо лаваш з двох боків до утворення золотистої скоринки.Крок 11. Рум’яні конвертики подаємо до столу, щедро присипавши зеленню. Приємного апетиту!