Маринована капуста з буряком швидкого приготування – 7 рецептів з покроковими фото

Овочева закуска в домашніх умовах швидко і просто. Мариновану капусту з буряком можна подавати на обід або вечерю до страв з каш, картоплі та м’яса. Щоб спробувати цю смачну капусту, ми зібрали з статті 7 відмінних рецептів.

Маринована капуста з буряком швидкого приготування квадратиками

Рецепти маринованої капусти швидкого приготування є практично в будь-якій кухні. У російській кухні також є варіанти приготування смачної маринованої капусти з буряком, ось один з них.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Капуста білоголова 1.5 кг
  • Буряк 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Вода 1 л
  • Цукор-пісок 3 ст. л.
  • Сіль 3 ст. л.
  • Перець чорний горошок 10 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Оцет столовий 9% ½ склянки

Процес приготування:

  1. Як зробити мариновану капусту з буряком швидкого приготування? Качан капусти помийте, видаліть качан.
  2. Наріжте капусту кубиками.
  3. Часник наріжте тонкими пластинками. Буряк натріть на тертці.
  4. Змішайте овочі в великій мисці.
  5. У каструлю влийте воду, додайте сіль, цукор, перець горошком і лавровий лист. Кип’ятіть маринад 10 хвилин, потім видаліть перець і лавровий лист, влийте оцет.
  6. Овочеву суміш перекладіть в стерилізовану банку, утрамбуйте їх і залийте киплячим маринадом.
  7. Заготівлю остудіть і перемістіть на зберігання в холодильник. Є таку капусту можна вже на наступний день.

Приємного апетиту!