Квашена капуста в каструлі – 6 класичних рецептів хрусткою і соковитою капусти

Зручний домашній спосіб закваски капусти – в каструлі. Овоч виходить соковитим, хрустким і апетитним. Його можна подавати як самостійну закуску або разом із гарячими стравами до обіду або вечері. Використовуйте для приготування 6 класичних рецептів з докладним описом і покроковими фото.

Як приготувати квашену капусту швидкого приготування в каструлі?

Швидкий спосіб заквасити капусту – великою і зручною каструлі. Готове частування виходить соковитим і насиченим смаком. Його можна подавати як закуску або використовувати в приготуванні інших страв.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Капуста білоголова 3 кг
  • Морква 2 шт.
  • Кмин 60 гр.
  • Сіль 3 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиту і хрустку квашена капуста в каструлі? Білокачанну капусту промиваємо, нарізаємо її тонкою соломкою і занурюємо в каструлю. Відразу продукт розминаємо руками для виділення соку.
  2. Доповнюємо овоч тертою морквою, кмином і сіллю.
  3. Перемішуємо вміст каструлі. Знову натискаємо на масу для ще більшого появи рідини.
  4. Закриваємо заготівлю тарілкою. Зверху встановлюємо вантаж. Залишаємо конструкцію на три дні. Протягом кожних трьох днів, по кілька разів на день проколюємо капусту, щоб випускати вуглекислий газ.
  5. Потім розмішуємо готову масу.
  6. Щільно укладаємо квашену капусту в банки, закриваємо кришками і забирає на зберігання.