Рулет з лаваша з різними начинками – 10 рецептів приготування з фото

Рулет з лаваша з різними начинками — популярна і швидка закуска для домашнього столу. Його можна начинити будь-якими продуктами: м’ясом, овочами, морепродуктами, грибами і навіть сиром. Яскраве частування підходить для сніданків, перекусів, пікніків і святкового столу. Беріть на замітку 10 перевірених рецептів з покроковим описом.

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром і яйцем

Проста і смачна начинка для рулету з лаваша – крабові палички, яйця і сир. Частування виходить поживним і соковитим. Беріть на замітку яскравий рецепт, який допоможе урізноманітнити домашнє меню.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лаваш-1 шт
  • Крабові палички 250 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 200 гр.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 1 зуб.
  • Майонез столовий молочний 100 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати рулет з лаваша з різними начинками? Підготуємо необхідні інгредієнти. Курячі яйця заздалегідь промиваємо, відварюємо, остуджуємо.
  2. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці.
  3. Крабові палички також можна натерти на тертці.
  4. Подрібнюємо зелень.
  5. Відварені яйця ділимо на жовтки і білки. Їх окремо подрібнюємо будь-яким зручним способом.
  6. Лист лаваша рівномірно обмазуємо майонезом.
  7. Далі викладаємо яйця, сир, зелень і крабові палички. Доповнюємо начинку сіллю, перцем і подрібненим часником. Звертаємо заготовку в рулет.
  8. Відправляємо рулет в холодильник, після нарізаємо його і подаємо до столу.

Рулет з лаваша з начинкою з червоної риби і сирного сиру

Домашній рулет з лаваша можна приготувати з начинкою з червоної риби та кисломолочного сиру. Холодна закуска підходить для ситних сніданків, перекусів і святкового столу.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Риба червона – 300 гр.
  • Сир сирний – 300 гр.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

1. Для начинки ріжемо червону рибку тонкою смужкою.

2. Лаваш викладаємо на плоску поверхню. Рівномірно обмазуємо його сирним сиром і доповнюємо тонкими шматочками червоної риби.

3. Дрібно нарізаємо заздалегідь промитий кріп.

4. Рівномірно посипаємо зелень на начинку. Звертаємо все це в щільний рулет.

5. Перед подачею готовий рулет потрібно потримати в холодильнику і після нарізати.

6. Готове. Холодну закуску з лаваша, червоної риби і сирного сиру можна подавати до столу.

Рулет з лаваша з крабовими паличками і плавленим сиром

Швидко і смачно приготувати закуску в домашніх умовах можна з лаваша, крабових паличок і плавленого сиру. Простий рецепт стане універсальною ідеєю для ситних перекусів.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • крабові Палички – 100 гр.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Цибуля зелена – 0,5 пучка.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Даємо відтанути крабовим паличкам. Потім їх разом з плавленим сиром пропускаємо через тертку. При бажанні можна нарізати ножем. Відправляємо інгредієнти в загальну миску.

2. Доповнюємо масу заздалегідь промитим подрібненою зеленою цибулею і часником. Поливаємо все це майонезом.

3. Ретельно вимішуємо начинку до рівномірного розподілу всіх продуктів.

4. Обмазуємо начинкою лист лаваша. Далі звертаємо його в рулет.

5. Обмотуємо заготівлю харчовою плівкою і кладемо її в холодильник. Так частування придбає форму.

6. Охолоджена закуска готова до подачі. Нарізайте рулет з начинкою і викладайте на тарілку.

Солодкий рулет з лаваша з сиром в духовці

Солодкий рулет з лаваша можна приготувати з сирною начинкою. Частування стане поживним рішенням для домашнього сніданку. Подавайте разом з чаєм.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 0,5 кг
  • Сухофрукти – за смаком.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Ванілін – за смаком.
  • Сметана – 150 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

2. У велику миску викладаємо сир. Доповнюємо його яйцями, сметаною, цукром, ваніліном і сухофруктами.

3. Ретельно вимішуємо продукти до утворення однорідної маси.

4. Підготовлену начинку рівномірно розмазуємо по лавашу.

5. Звертаємо заготовку в щільний рулет.

6. Для зручності рулет ділимо на дві частини. Кладемо їх у форму для випікання.

7. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.

8. Даємо румяному рулету трохи охолонути і ділимо його на порційні шматочки.

9. Кладемо апетитне ласощі на тарілку і подаємо до столу.

Соковитий рулет з лаваша з куркою і корейською морквою

Соковитий і смачний рулет з лаваша виходить з начинкою з курки і корейської моркви. Яскрава закуска підійде до святкового столу, також її можна подавати в якості перекусу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 50 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 120 гр.

Процес приготування:

1. До готовності відварюємо куряче філе. Після чого поділяємо його на дрібні шматочки.

2. Додаємо до курки дрібно нашатковану пекінську капусту.

3. Доповнюємо продукти майонезом, меленим перцем і подрібненим часником.

4. Ретельно вимішуємо інгредієнти до однорідності.

5. На плоскій поверхні розстилаємо лист лаваша.

6. По ньому рівномірно розкладаємо заготовку з курки.

7. Далі кладемо моркву по-корейськи.

8. Звертаємо лаваш з начинкою в рулет.

9. Ділимо його на дві частини і їх замотуємо в фольгу. Кладемо на час в холодильник.

10. Витягаємо частування з фольги тільки перед подачею.

11. Нарізаємо рулет з куркою з корейською морквою і подаємо до столу.

Простий і смачний рулет з лаваша з куркою і грибами

Одна з найбільш поживних начинок для рулету з лаваша – курка і гриби. Таке частування стане повноцінним сніданком або перекусом. Можна подавати в холодному або розігрітому вигляді.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Курка – 500 гр.
  • Печериці консервовані – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі продукти. Відварюємо курку і нарізаємо, гриби з цибулею обсмажуємо, а сир натираємо на тертці.

2. Листи лаваша розстилаємо на поверхню столу і обмазуємо їх майонезом. По черзі викладаємо всі інгредієнти.

3. Спочатку кладемо цибулю, потім кладемо гриби і курку.

4. Посипаємо начинку сиром, після чого звертаємо заготовки в рулети.

5. Перед подачею відправляємо закуску в мікрохвильовку для розплавлення сиру.

6. Нарізаємо живильний рулет і подаємо до столу. Можна пробувати!

Як приготувати рулет з лаваша з пісною начинкою?

Пісні закуски, всупереч поширеній думці, можуть бути поживними. Спробуйте цікавий рецепт рулету з лаваша з начинкою. Блюдо підійде для сімейних сніданків або обідів.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 шт.
  • Картопля – 700 гр.
  • Гриби печериці – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Відварюємо картоплю і розминаємо його до стану пюре. Для більш м’якої маси можна додати трохи гарячої води.

2. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх на рослинному маслі.

3. Додаємо піджарку в пюре. За смаком солимо і посипаємо спеціями. Ретельно розмішуємо продукти.

4. Рівномірно обмазуємо начинкою, листи лаваша.

5. Звертаємо заготовку в рулет.

6. Далі частування можна розрізати на невеликі шматочки.

7. Перед подачею обсмажуємо рулетики до легкого рум’янцю.

8. Живильний пісний рулет з лаваша готовий!

Дуже швидкий рецепт рулету з лаваша з ковбасою і сиром

Ситний і смачний рулет з лаваша можна начинити ковбасою і сиром. Таке частування підійде для перекусу або сніданку, також воно буде добре виглядати на святковому столі.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 4 шт.
  • Ковбаса варена – 80 гр.
  • Ковбаса копчена – 80 гр.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Морква по-корейськи – 80 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

1. В невелику тарілку вливаємо майонез. Продавлюємо в нього зубчик часнику і вимішуємо.

2. Два види ковбаси ріжемо невеликими кубиками. Інгредієнти викладаємо у велику миску і також розмішуємо.

3. Викладаємо на стіл один лаваш. Обмазуємо його майонезом і зверху посипаємо тертим сиром.

4. Зверху кладемо ще один лаваш. Мажемо майонезом і посипаємо його кубиками ковбаси.

5. Накриваємо ковбасу третім шаром лаваша. Розподіляємо по ньому майонез і моркву по-корейськи.

6. Кладемо четвертий шар лаваша з майонезом і подрібненим кропом.

7. Щільно згортаємо шари в рулет. Обмотуємо заготівлю плівкою або пакетом, після чого ставимо її в холодильник.

8. Охолоджений і просочений рулет з ковбасою і сиром можна нарізати і подавати до столу. Приємного апетиту!

Простий і смачний рулет з лаваша з начинкою з рибних консервів?

Цікава начинка для закуски з лаваша – рибні консерви. Поживне частування підходить для святкового столу, а також перекусів в колі сім’ї. Беріть на замітку просту і швидку ідею.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Шпроти в маслі – 120 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Лаваш зорово ділимо на дві частини. Одну обмазуємо майонезом.

2. Слідом посипаємо частину, попередньо натертим сиром.

3. Закриваємо обмащений частина другою половиною. Її також обмазуємо майонезом і посипаємо твердим сиром.

4. Посипаємо заготівлю тертим вареним яйцем. Сюди ж кладемо шпроти і тонку соломку огірка.

5. Загортаємо лаваш з начинкою в щільний рулет. Розміщуємо його в пакет і відправляємо в холодильник на час.

6. Після того, як закуска добре просочиться, її можна нарізати і подавати до столу.

Як запекти рулет з лаваша з фаршем в духовці?

Соковитий рулет з лаваша можна приготувати в духовці з начинкою з м’ясного фаршу. Ситне блюдо доповнить ваш домашній стіл. Подавайте на сніданок, обід або в якості перекусу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

1. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо в неї м’ясний фарш і дрібно порізану цибулю з помідором.

2. Посипаємо заготівлю сіллю і меленим перцем. Розмішуємо і смажимо до готовності м’яса.

3. Викладаємо на стіл аркуш лаваша.

4. По ньому рівномірно розподіляємо м’ясний фарш з овочами.

5. Зверху посипаємо начинку дрібно тертим сиром.

6. Звертаємо частування в рулет.

7. Перекладаємо його в форму для випікання і зверху обмазуємо збитим яйцем.

8. Ставимо страву в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

9. Рулет з лаваша з начинкою готовий. Викладайте гарячу закуску на тарілку і подавайте до столу.