Рулет з лаваша з різними начинками – 10 рецептів приготування з фото

Рулет з лаваша з різними начинками — популярна і швидка закуска для домашнього столу. Його можна начинити будь-якими продуктами: м’ясом, овочами, морепродуктами, грибами і навіть сиром. Яскраве частування підходить для сніданків, перекусів, пікніків і святкового столу. Беріть на замітку 10 перевірених рецептів з покроковим описом.

Рулет з лаваша з крабовими паличками, сиром і яйцем

Проста і смачна начинка для рулету з лаваша – крабові палички, яйця і сир. Частування виходить поживним і соковитим. Беріть на замітку яскравий рецепт, який допоможе урізноманітнити домашнє меню.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лаваш-1 шт
  • Крабові палички 250 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 200 гр.
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Часник 1 зуб.
  • Майонез столовий молочний 100 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати рулет з лаваша з різними начинками? Підготуємо необхідні інгредієнти. Курячі яйця заздалегідь промиваємо, відварюємо, остуджуємо.
  2. Твердий сир натираємо на середній або дрібній тертці.
  3. Крабові палички також можна натерти на тертці.
  4. Подрібнюємо зелень.
  5. Відварені яйця ділимо на жовтки і білки. Їх окремо подрібнюємо будь-яким зручним способом.
  6. Лист лаваша рівномірно обмазуємо майонезом.
  7. Далі викладаємо яйця, сир, зелень і крабові палички. Доповнюємо начинку сіллю, перцем і подрібненим часником. Звертаємо заготовку в рулет.
  8. Відправляємо рулет в холодильник, після нарізаємо його і подаємо до столу.