Перепечі – національне блюдо удмуртської кухні, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска яскраво урізноманітнить ваш стіл, порадує поживними властивостями та яскравим виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями.
Удмуртські перепічки – класичний рецепт
Удмуртські перепечі – класичний рецепт, який варто взяти на замітку. Неймовірно апетитне частування доповнить ваш домашній або святковий стіл. Порадуйте себе та близьких за допомогою нашого простого рецепту з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Інгредієнти:
на – 3 порції
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Мука ржаная – 80 гр.
- Вода – 200 мл.
- Сіль – ½ ч.л.
- Для начинки:
- Фарш м’ясний – ½ кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – 40 мл.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи – за смаком
- Для заливання:
- Молоко коров’яче – 100 мл.
- Яйце куряче – 3 шт.
Процес приготування:
Як приготувати перепечі удмуртські за класичним рецептом? Замішуємо туге тісто з двох видів борошна, води та солі. Даємо йому трохи відпочити.
Ком тесту ділимо на 16 частин. Кожну розкочуємо в тонкий коржик.
Далі з кожного коржика формуємо заготовки для перепечей. Піднімаємо краї коржів і фіксуємо їх. Укладаємо їх на лист.
Для начинки обсмажуємо цибулю з фаршем на олії. Солимо і посипаємо спеціями. Викладаємо начинку у заготовки із тіста.
Вливаємо сюди трохи олії зі сковороди.
Далі поливаємо начинку заливкою з яйця та молока. Випікаємо частування 20-25 хвилин за температури 180 градусів.
Удмуртські перепічки за класичним рецептом готові. Подавайте до столу!