Перепечи – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Перепечі – національне блюдо удмуртської кухні, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Апетитна закуска яскраво урізноманітнить ваш стіл, порадує поживними властивостями та яскравим виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну збірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями.

Удмуртські перепічки – класичний рецепт

Удмуртські перепечі – класичний рецепт, який варто взяти на замітку. Неймовірно апетитне частування доповнить ваш домашній або святковий стіл. Порадуйте себе та близьких за допомогою нашого простого рецепту з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Інгредієнти:

на – 3 порції

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Мука ржаная – 80 гр.
  • Вода – 200 мл.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Для начинки:
  • Фарш м’ясний – ½ кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – ​​40 мл.
  • Сіль за смаком
  • Спеції та Приправи – за смаком
  • Для заливання:
  • Молоко коров’яче – 100 мл.
  • Яйце куряче – 3 шт.

Процес приготування:

Як приготувати перепечі удмуртські за класичним рецептом? Замішуємо туге тісто з двох видів борошна, води та солі. Даємо йому трохи відпочити.

Ком тесту ділимо на 16 частин. Кожну розкочуємо в тонкий коржик.

Далі з кожного коржика формуємо заготовки для перепечей. Піднімаємо краї коржів і фіксуємо їх. Укладаємо їх на лист.

Для начинки обсмажуємо цибулю з фаршем на олії. Солимо і посипаємо спеціями. Викладаємо начинку у заготовки із тіста.

Вливаємо сюди трохи олії зі сковороди.

Далі поливаємо начинку заливкою з яйця та молока. Випікаємо частування 20-25 хвилин за температури 180 градусів.

Удмуртські перепічки за класичним рецептом готові. Подавайте до столу!