Тарталетки з печінкою тріски – 6 рецептів з покроковими фото

Тарталетки – чудова закуска для грандіозного святкового столу або невеликого сімейного торжества. Печінка тріски дуже часто використовують для начинки, її можна комбінувати з різними інгредієнтами. У статті ми постаралися зібрати 6 різних варіантів приготування цієї закуски.

Тарталетки з печінкою тріски, сиром і яйцем

Першокласна ефектна святкова закуска – тарталетки. Начинка з консервованої печінки тріски, сиру і вареного яйця готується швидко. Тарталетки можна також використовувати готові або спекти їх самостійно.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Печінка тріски 1 банка
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Сир плавлений 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Тарталетки 1 упаковка
  • Майонез столовий молочний 1 пачка
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Тарталетки з печінкою тріски приготувати дуже просто! Розкрийте банку консервів, злийте сік і викладіть печінку в миску, розімніть її виделкою.
  2. Курячі яйця опустіть в киплячу воду і варіть 10 хвилин. Потім остудіть, очистіть шкаралупу і яйця натріть на крупній тертці.
  3. Твердий і плавлений сир натріть на крупній тертці. Викладіть всі подрібнені інгредієнти в миску.
  4. Додайте майонез і сіль за смаком, перемішайте.
  5. Наповніть тарталетки отриманою сумішшю і закуска готова. Подавайте її, розклавши на красивому блюді.