Морква по-корейськи – 10 смачних і швидких рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Морква по-корейськи – це апетитна та соковита закуска, яку можна просто їсти із хлібом або подавати з улюбленими гарячими гарнірами. Приготувати яскраву моркву із пікантними нотками можна по-різному. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали у нашій добірці з десяти смачних та швидких рецептів у домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Класична морква по-корейськи в домашніх умовах

Класична морква по-корейськи в домашніх умовах відрізняється насиченим смаком, соковитістю та привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування підійде як для домашнього, так і для святкового столу. Для простого приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти:

на – 8 порції

  • Морква – 1 кг
  • Часник – 1 головка
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 1/2 ч.л.
  • Гвоздика – 3 шт.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Оцет столовий 9% – 4 ст.л.
  • Цукор-пісок – 1 ст.л.
  • Олія – ​​½ ст.

Процес приготування:

Класичну моркву по-корейськи швидко та смачно можна приготувати в домашніх умовах. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо її на тертці для корейської моркви.

Викладаємо інгредієнт у глибоку миску.

Беремо необхідну кількість часнику.

Очищаємо часник і продавлюємо через спеціальний прес до моркви.

Сюди ж відправляємо сіль, цукор та інші спеції зі списку. Вливаємо олію та столовий оцет. Добре все перемішуємо.

Перекладаємо заготовку в емальовану каструлю. Злегка продавлюємо морквину руками, щоб виділився сік.

Встановлюємо над морквою прес і залишаємо на три доби у прохолодному місці.

Класична морква по-корейськи готова в домашніх умовах. Викладайте на порційну тарілку та подавайте до столу!