Морква по-корейськи – це апетитна та соковита закуска, яку можна просто їсти із хлібом або подавати з улюбленими гарячими гарнірами. Приготувати яскраву моркву із пікантними нотками можна по-різному. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали у нашій добірці з десяти смачних та швидких рецептів у домашніх умовах з покроковими фотографіями.
Класична морква по-корейськи в домашніх умовах
Класична морква по-корейськи в домашніх умовах відрізняється насиченим смаком, соковитістю та привабливим зовнішнім виглядом. Таке частування підійде як для домашнього, так і для святкового столу. Для простого приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Інгредієнти:
на – 8 порції
- Морква – 1 кг
- Часник – 1 головка
- Перець чорний мелений – 1 ч.л.
- Перець червоний мелений – 1/2 ч.л.
- Гвоздика – 3 шт.
- Коріандр – 1 ч.л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Оцет столовий 9% – 4 ст.л.
- Цукор-пісок – 1 ст.л.
- Олія – ½ ст.
Процес приготування:
Класичну моркву по-корейськи швидко та смачно можна приготувати в домашніх умовах. Очищаємо та промиваємо моркву, натираємо її на тертці для корейської моркви.
Викладаємо інгредієнт у глибоку миску.
Беремо необхідну кількість часнику.
Очищаємо часник і продавлюємо через спеціальний прес до моркви.
Сюди ж відправляємо сіль, цукор та інші спеції зі списку. Вливаємо олію та столовий оцет. Добре все перемішуємо.
Перекладаємо заготовку в емальовану каструлю. Злегка продавлюємо морквину руками, щоб виділився сік.
Встановлюємо над морквою прес і залишаємо на три доби у прохолодному місці.
Класична морква по-корейськи готова в домашніх умовах. Викладайте на порційну тарілку та подавайте до столу!
Морква по-корейськи з готовою приправою
Морква по-корейськи з готовою приправою – це апетитна, смачна та проста у виконанні закуска для вашого святкового чи домашнього столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з фотографіями.
Час готування – 5 годин 15 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Морква – 800 грн.
- Цукор-пісок – 2 ст.
- Олія – 60 мл.
- Приправи для корейської моркви – 2 ч.л.
- Часник – 4 зубчики.
- Оцет столовий 9% – 30мл.
- Суміш перців – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо, промиваємо морквину та натираємо її на тертці для корейської моркви. Викладаємо овоч у глибоку миску.
Крок 2. Додаємо до моркви цукор і добре вимішуємо для виділення овочевого соку.
Крок 3. Сюди відправляємо готову корейську приправу, також додаємо суміш перців.
Крок 4. Поливаємо вміст столовим оцтом.
Крок 5. Вливаємо вказану кількість рослинної олії і добре все вимішуємо.
Крок 6. Продавлюємо зубчики часнику, знову перемішуємо і прибираємо частування в холодильник на 5 годин.
Крок 7. Морква по-корейськи з готовою приправою готова. Подавайте яскраву закуску до столу!
Як приготувати гостру моркву по-корейськи
Як приготувати гостру моркву по-корейськи, ми розповіли у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями та докладним описом процесу. Порадуйте себе неймовірно смачною, апетитною та пікантною корейською морквою. Встояти буде неможливо!
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг.
- Соус соєвий – 2 ст.
- Перець червоний мелений – 1,5 ч.л.
- Часник – 6 зубчиків.
- Коріандр мелений – 2 ч.л.
- Аджика суха – 2 ч. л.
- Паприка – 1 ст.л.
- Сіль – 1 ч.л.
- Оцет столовий 9% – 4 ст.
- Цукор-пісок – 3 ст.
- Олія – 0,5 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Моркву очищаємо, промиваємо та натираємо на тертці для корейської моркви.
Крок 2. Підготуємо всі необхідні спеції за списком. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом: пропускаємо через прес або натираємо на тертці.
Крок 3. Усі спеції викладаємо в невелику глибоку миску. Додаємо сюди сіль, цукор, вливаємо оцет та соєвий соус. Добре все перемішуємо.
Крок 4. Рослинну олію прогріваємо на сковороді.
Крок 5. Підготовлені спеції викладаємо на корейську морквину. Перемішуємо.
Крок 6. Сюди ж вливаємо розпечену олію. Знову все перемішуємо та залишаємо на 20 хвилин.
Крок 7. Тепер ви знаєте, як приготувати гостру моркву корейською. Беріть на замітку!
Домашня морква по-корейськи з часником
Домашня морква по-корейськи з часником порадує не лише яскравим смаком, а й апетитним ароматом. Така закуска доповнить багато гарячих страв. Також її можна подавати як самостійне частування. Спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 500 грн.
- Приправа для корейської моркви – 1,5 год.
- Часник – 1 головка.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Оцет столовий 9% – 2 ст.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Олія – 0,25 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо та промиваємо морквину, натираємо її на тертці для корейської моркви. Викладаємо продукт у глибоку миску.
Крок 2. Додаємо до моркви сіль та цукор. Розминаємо руками виділення соку.
Крок 3. Сюди додаємо дрібно порізані зубчики часнику.
Крок 4. Додаємо спеціальну приправу для корейської моркви.
Крок 5. Вливаємо сюди столовий оцет.
Крок 6. Далі вливаємо прогріту на сковороді олію. Перемішуємо та залишаємо на 30 хвилин.
Крок 7. Домашня морква корейською з часником готова. Подавайте апетитну закуску до столу!
Швидка морква по-корейськи з приправою чим-чим
Швидка морквина по-корейськи з приправою чимось – це простий спосіб приготувати смачне та апетитне частування. Така пікантна і яскрава закуска точно урізноманітнить ваше меню. Спробуйте приготувати корейську моркву за нашим перевіреним рецептом із фотографіями.
Час готування – 1 година 15 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 600 грн.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Олія – за смаком.
- Приправа «чим-чим» – 1 пакетик.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо від шкірки моркву і добре промиваємо її під водою.
Крок 2. Далі морквину натираємо на спеціальній тертці для корейської моркви.
Крок 3. Очищаємо цибулю і ріжемо її дрібними кубиками.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого відтінку.
Крок 5. Переливаємо олію з цибулею до моркви. Сюди відправляємо пакетик заправки «чим-чим».
Крок 6. Добре все перемішуємо і залишаємо на 1 годину при кімнатній температурі.
Крок 7. Швидка морква по-корейськи з приправою чимось готова. Частуйтесь!
Корейська морква з цибулею в домашніх умовах
Корейська морква з цибулею в домашніх умовах – це апетитна, смачна та соковита закуска для вашого столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Також його легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Морква – 1 кг.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Приправа для корейської моркви – 2 ст.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – 2 щіпки.
- Оцтова есенція 70% – 0,5 ч.л.
- Цукор-пісок – 3 ст.
- Олія – 100 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Натираємо очищену морквину на тертці для корейської моркви. Додаємо до неї сіль, цукор, перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин. Потім добре розминаємо руками.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на олії до рум’янцю. Трохи солимо. Наприкінці вливаємо столовий оцет.
Крок 3. До моркви відправляємо спеціальну приправу для корейської моркви.
Крок 4. Сюди ж продавлюємо зубчики часнику.
Крок 5. Перекладаємо до моркви обсмажену цибулю. Виливаємо разом з олією та оцтом.
Крок 6. Добре все перемішуємо і прибираємо в холодильник для охолодження та кращого просочення.
Крок 7. Корейська морква з цибулею готова в домашніх умовах. Можна куштувати!
Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом
Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом – це дуже смачна, яскрава та приваблива закуска, яка прикрасить ваш домашній чи святковий стіл. Подавайте із хлібом або гарячими гарнірами. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 3 години
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Морква очищена – 700 гр.
- Соус соєвий – 3 ст.
- Кунжут білий – 1 ст.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – 0,25 ч.л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст.
- Цукор-пісок – 2 ч.л.
- Олія – 50 мл.
- Перець червоний мелений – 1 ч.л.
- Коріандр мелений – 1 ч.л.
- Паприка мелена копчена – 1 ч.л.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо усі необхідні продукти за списком. Морквину очищаємо від шкірки та промиваємо під водою.
Крок 2. Очищену моркву пропускаємо через тертку для корейської моркви.
Крок 3. До моркви відправляємо сіль та цукор. Розтираємо все руками та залишаємо на 15 хвилин до виділення соку.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією. Висипаємо сюди коріандр, паприку та гострий перець. Прогріваємо близько 30 секунд.
Крок 5. Виливаємо олію зі спеціями до моркви. Перемішуємо.
Крок 6. Продавлюємо в заготовку часникові зубчики.
Крок 7. Також вливаємо соєвий соус та оцет. Додаємо чорний мелений перець.
Крок 8. Перемішуємо, закриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник. Можна залишити на кілька годин або на добу. Кунжут додаємо перед подачею.
Крок 9. Морква по-корейськи з соєвим соусом та кунжутом готова. Частуйтесь!
Домашня корейська морква з лимонним соком
Домашня корейська морква з лимонним соком порадує вас насиченим смаком, соковитістю та апетитним зовнішнім виглядом. Таке частування підійде як для домашнього, так і для святкового столу. Для простого приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 2 години 15 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 300 грн.
- Часник – 4 зубчики.
- Олія – 25 мл.
- Приправа для корейської моркви – 1 год.
- Сіль – 1 щіпка.
- Сік лимонний – 0,75 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо моркву від шкірки та промиваємо її під водою.
Крок 2. Очищену моркву пропускаємо через тертку для корейської моркви.
Крок 3. Відправляємо овоч у глибоку миску, доповнюємо сіллю, приправою для корейської моркви та подрібненим часником.
Крок 4. Розігріваємо вказану кількість рослинної олії та вливаємо її в миску з морквою та спеціями. Перемішуємо.
Крок 5. Сюди вливаємо лимонний сік і знову перемішуємо.
Крок 6. Залишаємо продукт маринуватися на кілька годин для повної готовності.
Крок 7. Домашня корейська морква з лимонним соком готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!
Як зробити моркву по-корейськи без оцту
Як зробити моркву по-корейськи без оцту, ми докладно розповіли у нашому перевіреному рецепті з покроковими фотографіями. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею та приступайте до приготування. Порадуйте себе та близьких смачним, соковитим та апетитним частуванням.
Час готування – 2 години 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква очищена – 560 грн.
- Часник – 3 зубчики.
- Лимон – 1 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Приправа для корейської моркви – 1 ст.
- Сіль – 0,75 ч.л.
- Цукор-пісок – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Моркву очищаємо від шкірки та промиваємо під водою.
Крок 2. Далі овоч пропускаємо через тертку для корейської моркви.
Крок 3. Доповнюємо моркву подрібненим часником, цукром, сіллю та спеціальною приправою для корейської моркви.
Крок 4. Вливаємо прогріту на сковороді олію. Льємо його на спеції та часник.
Крок 5. Перемішуємо та продавлюємо сюди лимонний сік.
Крок 6. Знову все перемішуємо і прибираємо маринуватися в холодильник на пару годин.
Крок 7. Тепер ви знаєте, як зробити моркву по-корейськи без оцту. Обов’язково спробуйте!
Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом
Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом – це неймовірно соковита, смачна та проста у виконанні закуска для вашого святкового чи домашнього столу. Таке частування точно нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з фотографіями.
Час готування – 1 година 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Морква – 500 грн.
- Часник – 3 зубчики.
- Оцет яблучний – 2 ст.
- Олія – 50 мл.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор-пісок – 1,5 ст.
- Коріандр мелений – 0,5 ч.л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Перець червоний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Моркву очищаємо від шкірки та промиваємо під водою.
Крок 2. Далі моркву пропускаємо через тертку для корейської моркви.
Крок 3. Додаємо сюди сіль, цукор та інші спеції.
Крок 4. Вливаємо в масу яблучний оцет і перемішуємо.
Крок 5. Відправляємо сюди дрібно порізаний часник.
Крок 6. Прогріваємо олію в сковороді і виливаємо її на часник.
Крок 7. Добре перемішуємо і прибираємо в холодильник на одну годину.
Крок 8. Швидка та смачна морква по-корейськи з яблучним оцтом готова. Подавайте частування до столу!