Чіпси з лаваша – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Шукайте прості і смачні закусочні страви для великої компанії? Спробуйте приготувати натуральні хрусткі чіпси з тонкого лаваша. Кулінарний процес дуже простий і не займе багато часу. Використовуйте яскраву добірку з 7-і покрокових рецептів.

Домашні чіпси з лаваша в духовці

Просте і швидке блюдо для великої компанії – хрусткі чіпси з тонкого лаваша. Приготувати їх можна в духовці за лічені хвилини. Оцініть яскравий смак і аромат готового страви.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Лаваш 1 лист
  • Сіль 1 ч. л.
  • Прованські трави 2 ч. л.
  • Масло рослинне 1.5 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати домашні чіпси з лаваша? Пласт тонкого лаваша нарізаємо невеликими квадратиками. Щоб вони вийшли рівними, скористайтесь ножицями.
  2. У глибоку миску вливаємо необхідну кількість рослинного масла.
  3. Всипаємо в масло прованські трави.
  4. Все це ретельно перемішуємо.
  5. Опускаємо в ароматну суміш лаваші.
  6. Далі посипаємо частування сіллю. Розмішуємо, щоб лаваш просочився усіма спеціями.
  7. Перекладаємо заготовку на деко. Готуємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
  8. Хрусткі домашні чіпси з лаваша готові. Кладіть їх в підходящий посуд і подавайте до столу.