Рулет з лаваша з різними начинками – 10 рецептів приготування з фото

Соковитий рулет з лаваша з куркою і корейською морквою

Соковитий і смачний рулет з лаваша виходить з начинкою з курки і корейської моркви. Яскрава закуска підійде до святкового столу, також її можна подавати в якості перекусу.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Капуста пекінська – 50 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 120 гр.

Процес приготування:

1. До готовності відварюємо куряче філе. Після чого поділяємо його на дрібні шматочки.

2. Додаємо до курки дрібно нашатковану пекінську капусту.

3. Доповнюємо продукти майонезом, меленим перцем і подрібненим часником.

4. Ретельно вимішуємо інгредієнти до однорідності.

5. На плоскій поверхні розстилаємо лист лаваша.

6. По ньому рівномірно розкладаємо заготовку з курки.

7. Далі кладемо моркву по-корейськи.

8. Звертаємо лаваш з начинкою в рулет.

9. Ділимо його на дві частини і їх замотуємо в фольгу. Кладемо на час в холодильник.

10. Витягаємо частування з фольги тільки перед подачею.

11. Нарізаємо рулет з куркою з корейською морквою і подаємо до столу.