Лаваш з начинкою – 10 простих і смачних рецептів рулетів з лаваша з покроковими фото

Лаваш з начинкою – це смачне, універсальне та нескладне у виконанні частування. Таку закуску можна приготувати з солодкою начинкою, м’ясною, рибною або будь-якою іншою на ваш смак. Найкращі кулінарні ідеї ви знайдете в нашій добірці з десяти простих та смачних рецептів рулетів з лаваша з покроковими фотографіями.

Лаваш з начинкою із сирного сиру та червоної риби

Лаваш з начинкою із сирного сиру та червоної риби – це яскрава і неймовірно смачна закуска для домашнього або святкового столу. Приготувати частування можна за лічені хвилини. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир сирний – 1 банка
  • Форель – 150 гр. (слабосоленої)
  • Огірок – 1 шт.
  • Капуста пекінська – для прикраси
  • Петрушка – для прикраси

Процес приготування:

Лаваш з начинкою готується швидко та просто. Аркуш лаваша викладаємо на робочу поверхню.

Поступово викладаємо на нього сир.

За допомогою ножа або лопатки розподіляємо сирний сир тонким шаром по всьому периметру.

Філе червоної риби ріжемо на невеликі шматочки.

Розкладаємо філе по лавашу.

Тонкими платівками обробляємо огірок.

Також розкладаємо його лавашем.

Згортаємо заготовку у щільний рулет. Забираємо в холодильник для просочення.

Лаваш з начинкою із сирного сиру та червоної риби готовий. Нарізайте закуску і викладайте на блюдо з листям пекінської капусти, прикрасивши свіжою зеленню.

Лаваш з начинкою з крабових паличок, яєць та сиру

Лаваш з начинкою з крабових паличок, яєць та сиру порадує вас насиченим смаком та поживними властивостями. Таке частування підійде як для домашнього, так і для святкового столу. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 100 грн.
  • Палички крабові – 400 грн.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Сир гауда – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Курячі яйця заздалегідь відварюємо.

Крок 2. Відварені яйця натираємо на великій тертці. Так само робимо з твердим сиром.

Крок 3. Натираємо на тертці та крабові палички.

Крок 4. Розстеляємо лаваш на робочу поверхню. Обмазуємо його вершковим сиром і посипаємо подрібненим кропом.

Крок 5. Поступово розподіляємо яйця, крабові палички та твердий сир.

Крок 6. Згортаємо заготовку у щільний рулет. Загортаємо його в харчову плівку і прибираємо для просочення в холодильник приблизно на 1 годину.

Крок 7. Лаваш з начинкою з крабових паличок, яєць та сиру готовий. Нарізайте частування та подавайте до столу!

Рулет з лаваша з куркою та морквою по-корейськи

Рулет з лаваша з куркою та морквою по-корейськи порадує вас насиченим смаком, неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Таке частування точно урізноманітнює звичне меню. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Лаваш щільний – 4 аркуші.
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Кріп – 1 гілка.
  • Петрушка – 1 гілка.
  • Сметана – 250 грн.
  • Майонез – 250 грн.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче філе, даємо йому охолонути і ріжемо на дрібні шматочки. Можна поділити на волокна.

Крок 2. Дрібно рубаємо кріп та петрушку.

Крок 3. Сполучаємо сметану з майонезом. Перемішуємо.

Крок 4. Обмазуємо лист лаваша сумішшю зі сметани та майонезу.

Крок 5. Розкладаємо по лавашу куряче філе.

Крок 6. Накриваємо заготовку другим лавашем, обмазуємо його сумішшю. Викладаємо моркву по-корейськи. Її краще нарізати дрібнішими шматочками.

Крок 7. Знову кладемо лаваш. Обмазуємо сметаною та майонезом, посипаємо зеленню.

Крок 8. Кладемо ще лаваш. Обмазуємо соусом і посипаємо сиром, натертим на дрібну тертку.

Крок 9. Щільно згортаємо заготівлю та кладемо її в холодильник для просочення.

Крок 10. Рулет із лаваша з куркою та морквою по-корейськи готовий. Поділіть на порції і подавайте до столу!

Лаваш із сирною начинкою

Лаваш з сирною начинкою – це оригінальні ласощі для вашого столу. Таку страву можна подавати на сніданок, як перекус або разом з чашкою гарячого чаю. На кулінарний процес ви не витратите багато часу та сил. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 аркуші.
  • Сир – 340 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крупа манна – 2 ст.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Жовток яєчний – для обмазування.
  • Молоко – 2 ст.
  • Кунжут – до смаку.
  • Кориця мелена – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску викладаємо сир, яйця. Додаємо цукор та сіль. Ретельно вимішуємо.

Крок 2. До отриманої маси додаємо манну крупу.

Крок 3. Знову все перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин для розбухання крупи.

Крок 4. Лаваш ріжемо на однакові прямокутники.

Крок 5. На край кожного прямокутника кладемо трохи начинки.

Крок 6. Згортаємо заготовки в акуратні рулети.

Крок 7. Рулети перекладаємо у форму для запікання. Обмазуємо сумішшю з жовтка та молока. Посипаємо кунжутом та корицею. Випікаємо 15-20 хвилин|мінути| при температурі 200 градусів.

Крок 8. Лаваш із сирною начинкою готовий. Можна куштувати!

Лаваш з куркою та грибами

Лаваш з куркою та грибами – це поживна та неймовірно смачна закуска для оригінального домашнього перекушування. Приготувати частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки. Ваші близькі не зможуть встояти.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 аркуші.
  • Гриби печериці – 200 гр.
  • Філе куряче – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Майонез – 4 ст.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо її. Потім обсмажуємо на олії до легкого рум’янцю.

Крок 2. Промиваємо гриби і ріжемо невеликим кубиком. Смажимо до готовності разом із цибулею.

Крок 3. Дрібно рубаємо ножем куряче філе, солимо та перчимо.

Крок 4. До рум’янцю обсмажуємо куряче філе.

Крок 5. Тонкими пластинками нарізаємо помідори.

Крок 6. Для соусу подрібнюємо будь-яким зручним способом часник.

Крок 7. З’єднуємо майонез, часник, подрібнену зелену цибулю. Вимішуємо.

Крок 8. Обмазуємо листи лаваша соусом. Кладемо сюди обсмажені продукти та помідори.

Крок 9. Складаємо заготовки конвертиками.

Крок 10. Лаваш з куркою та грибами готовий. Можна подавати до столу у холодному вигляді або обсмажити на сковороді.

Рулет із лаваша з солодкою начинкою

Рулет з лаваша з солодкою начинкою – це апетитні ласощі, які послужать відмінним рішенням для сімейних сніданків, перекусів і чаювання. Порадуйте себе та близьких цікавим частуванням. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт із покроковими фото.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Яблуко – 3 шт.
  • Родзинки – за смаком.
  • Цукор – 3 ст.
  • Ванілін – 1,5 гр.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Сметана – 2 год.
  • Олія вершкове – 15 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо яблука та ріжемо їх невеликим кубиком.

Крок 2. Викладаємо яблука в сковороду із вершковим маслом. Обсмажуємо протягом 2-3 хвилин.

Крок 3. Додаємо 2 чайні ложки цукру та попередньо промиті родзинки. Смажимо ще 3-4 хвилини.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо яєчний жовток, сметану, чайну ложку цукру та ванілін. Добре вимішуємо.

Крок 5. Лист лаваша обмазуємо сумішшю зі сметани та жовтка.

Крок 6. Поступово розкладаємо яблука з родзинками.

Крок 7. Підгинаємо краї та згортаємо заготовку у щільний рулет.

Крок 8. Перекладаємо рулет у форму для випікання. Обмазуємо сумішшю, що залишилася.

Крок 9. Випікаємо частування близько 20-30 хвилин за температури 170 градусів.

Крок 10. Рулет із лаваша із солодкою начинкою готовий. Подавайте до столу з філіжанкою чаю!

Лаваш із рибними консервами

Лаваш з рибними консервами – це оригінальна та неймовірно смачна закуска для домашнього столу. Приготувати частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе та близьких!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сардини в олії – 100 грн.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сир плавлений – 1 шт.
  • Майонез – 1 ст.
  • Цибуля зелена – 2 пера.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Лист лаваша обмазуємо майонезом і посипаємо подрібненою зеленою цибулею.

Крок 2. Посипаємо лаваш тертими відвареними яйцями.

Крок 3. Також посипаємо тертим сиром плавленим.

Крок 4. Рибну консерву розминаємо вилкою або ріжемо ножем.

Крок 5. Викладаємо сардини на лаваш.

Крок 6. Згортаємо заготовку у щільний рулет. Забираємо його в холодильник для просочення.

Крок 7. Лаваш із рибними консервами готовий. Подавайте до столу та пригощайтеся!

Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру

Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру – це ситна та неймовірно смачна закуска для швидкого домашнього перекушування. Приготувати частування зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки. Ваші близькі не зможуть встояти.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий великий – 1 шт.
  • Ковбаса – 70 грн.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Майонез – 1 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Аркуш лаваша розрізаємо на прямокутники.

Крок 3. Дрібними брусочками ріжемо ковбасу, натираємо на тертці сир. Складаємо інгредієнти у глибокій мисці. Доповнюємо їх майонезом.

Крок 4. Перемішуємо продукти для начинки.

Крок 5. Збиваємо куряче яйце із сіллю та чорним меленим перцем.

Крок 6. Кладемо начинку у формі трикутника на край кожного шматочка лаваша.

Крок 7. Згортаємо заготовки в акуратні трикутники.

Крок 8. Опускаємо частування в яєчну суміш. Обсмажуємо їх у сковороді на олії до рум’янцю.

Крок 9. Лаваш з начинкою з ковбаси та сиру готовий. Можна подавати до столу та куштувати!

Рулет із лаваша з фаршем

Рулет з лаваша з фаршем порадує вас насиченим смаком, соковитістю та поживними властивостями. Таке частування точно урізноманітнює звичне домашнє меню. Обов’язково спробуйте приготувати апетитний рулет за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Часник гранульований – 0,5 ч. л.
  • Олія – ​​30 мл.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Зелень – до смаку.
  • Сіль за смаком.
  • Кунжут – 0,5 год.

Процес приготування:

Крок 1. Цибулю дрібно ріжемо ножем, моркву натираємо на тертці.

Крок 2. Вимірюємо необхідну кількість м’ясного фаршу.

Крок 3. Обсмажуємо фарш у сковороді з олією до зміни кольору. Солимо, перчимо, посипаємо гранульованим часником і постійно помішуємо.

Крок 4. Додаємо до фаршу цибулю та моркву.

Крок 5. Перемішуємо, додаємо сметану і тушкуємо до готовності.

Крок 6. Лаваш складаємо у два шари та викладаємо сюди м’ясну начинку.

Крок 7. Посипаємо заготівлю зеленню.

Крок 8. Згортаємо заготовку у щільний рулет і перекладаємо його у форму для запікання.

Крок 9. Обмазуємо яєчним жовтком і посипаємо кунжутом.

Крок 10. Випікаємо частування 20 хвилин за температури 180 градусів.

Крок 11. Рулет із лаваша з фаршем готовий. Подавайте до столу!

Лаваш з куркою та овочами

Лаваш з куркою та овочами – це поживна, корисна та неймовірно смачна закуска для оригінального домашнього перекушування. Приготувати яскраву страву зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки. Порадуйте себе та рідних!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 2 шт.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 5 пір’я.
  • Огірок солоний – 2 шт.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Салат листовий – 100 гр.
  • Майонез – 150 грн.
  • Сіль – 1 год.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче філе у підсоленій воді до готовності.

Крок 2. Нарізаємо остуджене філе невеликими шматочками.

Крок 3. Очищаємо болгарський перець від насіння та ріжемо невеликими брусочками.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю.

Крок 5. Дрібно рубаємо промиту та обсушену зелену цибулю.

Крок 6. Так само робимо з кропом.

Крок 7. Очищаємо від шкірки солоні огірки та ріжемо їх тонкими пластинками.

Крок 8. Шматочки курячого філе відправляємо в блендер і подрібнюємо.

Крок 9. У глибокій мисці з’єднуємо подрібнену курку та всі подрібнені інгредієнти. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом і перемішуємо. Залишаємо трохи майонезу для лаваша.

Крок 10. Тонким шаром обмазуємо лаваш майонезом, що залишився.

Крок 11. Викладаємо сюди салатні листочки.

Крок 12. Поступово розподіляємо масу з курки та овочів.

Крок 13. Згортаємо заготовку у щільний рулет.

Крок 14. Загортаємо рулет у плівку. Прибираємо в холодильник для просочення приблизно на 1 годину.

Крок 15. Лаваш з куркою та овочами готовий. Частуйтесь!