Фунчоза по-корейськи з овочами – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Фунчоза по-корейськи з овочами — це чудова закуска, яку приготує будь. Процес приготування досить простий. Смачна їжа сподобається всім. У сьогоднішній збірці зібрані найпопулярніші версії. Тут ви знайдете варіанти для м’ясоїдів і тих, хто взагалі не вживає м’ясні вироби. Швидка їжа – знахідка для зайнятих людей.

Салат з фунчозы по-корейськи з овочами

Салат з фунчозы по-корейськи з овочами виглядає чудово. Яскрава подача сподобається абсолютно всім. А якщо ви не їсте м’ясні страви, то це ваш варіант. Щоб приготувати фунчозу, не потрібно володіти спеціальними кулінарними знаннями, досить слідувати інструкції, зазначеної нижче.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Огірок 1 шт.
  • Морква по-корейськи 50 гр.
  • Часник сушений 2 ч. л.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Фунчоза 100 гр.
  • Соус Теріякі 4 ст. л.
  • Сік лимонний 2 ч. л.
  • Мед 1 ч. л.
  • Паприка 2 ч. л.
  • Перець червоний мелений 1 ч. л.
  • Олія рослинна 4 ст. л.

Процес приготування:

  1. Локшину вивантажите в чашу, влийте крутий окріп і протримаєте, як написано в інструкції на упаковці.
  2. Запарені фунчозу процідіть. Пролийте очищеною водою і почекайте, щоб залишки рідини пішли.
  3. Огірок сполосніть і наріжте соломкою. Огірки беріть дрібні, щоб не було великих насіння. Якщо овоч дуже водянистий, залиште на ситі, щоб позбутися від вологи.
  4. Яскравий соковитий солодкий перець промийте, нарубаєте соломкою, заздалегідь вийміть нутрощі.
  5. З’єднайте локшину, овочеву нарізку і моркву по-корейськи. Моркву по-корейськи можна використовувати власного приготування або магазинну. Якщо надумаєте готувати самостійно, зробіть це заздалегідь. Напівфабрикат повинен настоятися.
  6. Змішайте сухий часник, паприку і чилі. Влийте теріякі, вичавити лимонний сік. Додайте мед. Збовтайте соус. Замість часникового порошку можна використовувати свіжий часник.
  7. Залийте соус в миску з інгредієнтами.
  8. Змішайте складові, щоб заправка обволокла кожен компонент. Тарілку заповніть запашної закускою і приступайте до трапези. Приємного апетиту!